Harsányi Levente is beszáll A Dal 2015-be

Harsányi Levente műsorvezetőHarsányi Levente természetesen nem énekesként vesz részt az Eurovíziós Dalfesztivál hazai előválogató műsorában, hanem kettős szerepet kapott A Dal 2015 szerkesztőitől. Ő lesz a frissen induló háttérműsor, a Dal+ műsorvezetője, továbbá az élő műsorban beszélget a versenyzőkkel.

A január 24-én induló A Dal 2015 dalválasztó versenyt kísérő műsornak, a Dal+-nak a műsorvezetője Harsányi Levente. Az M2 élő műsora, a Dal+ újdonság az idei Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatójában, amelyből kulisszatitkokat tudhatnak meg a nézők az adott versenynap fellépőiről.

Az ismert televíziós A Dal 2015 műsorvezetőjét, Tatár Csillát is segíti majd az élő műsorban, ugyanis ő beszélget majd a fellépőkkel a backstage-ben. Harsányi Levente a Petőfi Rádió Talpra magyar című műsorában elmondta:

Tőlem indulnak a fellépők a produkciójukra, és hozzám érkeznek vissza, így boldog és szomorú előadókkal is fogok beszélgetni attól függően, hogy továbbjutottak vagy sem.

A Dal+ elnevezésű műsor A Dal 2015 kísérő programjaként hat héten át lesz látható az M2 csatornán, közvetlenül az elődöntők, középdöntők és a döntő után. Az élő műsor 26 percben árul el kulisszatitkokat a fellépőkről, miközben Levente a dalválasztó show alatt érkezett nézői üzenetekre, kérdésekre is válaszol, sőt a betelefonálók még nyerhetnek is.

{adinserter 4}

Harsány Levente új műsora a Dal+

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top