Dr.Tóth hétfőn ismét rendel!

Dr.Tóth rendel: orvosi talkshow az RTL KlubonDr.Tóth Tamás visszatér az otthonunkba! 2015-ben folytatódik az orvosi talkshow az RTL Klub műsorán, Dr Tóth minden hétköznap 16:50-től nyitja ki a rendelőjét. 

Hétfőtől új részekkel jelentkezik az RTL Klubon a Dr.Tóth. Már az első héten olyan egészségügyi témák kerülnek napirendre, melyek a lakosság igen nagy részét érintik.

Látványos szemléltetésben, egészségügyi tanácsokban 2015-ben sem lesz hiány a Dr.Tóth legújabb epizódjaiban. Az első héten olyan témák kerülnek napirendre, mint a tinédzserek szexuális felvilágosítása, három fájdalom, ami rákra is utalhat vagy a házassággal járó stressz-faktorok kezelése. Az orvos-műsorvezető, Dr.Tóth Tamás szerint egészségünk megőrzéséért tennünk is kell. Ehhez kíván segítséget nyújtani a műsor minden epizódja.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni a rendszeres szűrővizsgálatok fontosságát, az időben történő felismerést. Persze egészségünk megőrzéséhez nélkülözhetetlen, hogy a problémákról – akárcsak a műsorban – tabuk nélkül tudjunk beszélni. A látványos szemléltetések, a szakértők bevonása, a személyes történetek is mind azt a célt szolgálják, hogy felhívjuk a figyelmet egészségünk védelmére és forduljunk orvoshoz, amennyiben egészségügyi probléma merül fel – hangsúlyozza Dr.Tóth Tamás.

Az egészségügyi talkshow január 19-től minden hétköznap, 16:50-től jelentkezik az RTL Klubon.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

{adinserter 4}

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top