Hungary’s Got Talent döntő résztvevői

Hungary’s Got Talent döntő 2015 december 19-én az RTL Klub műsorán. A tehetségkutató műsor utolsó adásában választ kapunk arra, hogy ki lesz az a legtehetségesebb – egyéni, vagy csapat – versenyző, aki megnyeri a Magyarországon első ízben indított Got Talentet. Erre már csak kilenc versenyzőnek lesz esélye.

Hungary’s Got Talent zsűri a döntőben is a Horgas Eszter, Kovács Patrícia, Csuja Imre és Linczényi Márkó összetételben alkot véleményt az egyes produkciókról. A döntő műsorvezető kettőse Dombóvári István és Sebestyén Balázs lesznek csakúgy, mint az összes eddigi műsorban. A nagy kérdés Balázs kapcsán az, hogy valóban kopaszon jelenik-e meg az élő showban – elvesztett ugyanis egy fogadást – vagy majd csak az Got Talent után vágatja le a haját? Szombaton el fog dőlni ez is. A műsor sztárvendége Paul Potts lesz.

Paul Potts a Britain’s Got Talent színpadán

Nessum Dorma

Ezt a fajta tehetségkutatót bárki megnyerheti, műfaji kötöttségek nélkül. Előfordult, hogy egy kutya lett a győztes

Lássuk, kik lesznek a hazai műsor igazi főszereplői!

A Hungary’s Got Talent döntősei

Azt még nem tudjuk, hogy milyen sorrendben fognak fellépni az élő showban, de azt igen, hogy milyen sorrendben jutottak be a TOP9-be. Így soroljuk fel őket. A tehetség nevére kattintva visszenézhetik azokat a produkciókat, mellyekkel a versenyzők a döntőbe jutottak.

Az első elődöntőből bejutott:

Talán a döntőben Czuczor-Gidai Zsófi fenn maradhat az eredményhirdetés végéig…

A második elődöntőből bejutott:

Csak csapat jutott tovább a második körből. Csapat, vagy egyéni versenyző nyeri a Hungar’s Got Talentet?

A harmadik elődöntőből bejutott:

Azaz egy (gyermek)versmondó, öt táncegyüttes, egy ütős együttes, egy rúdtáncos és egy bűvész közül kell választani. Nem könnyű feladat.

A tippünk: egyéni versenyző lesz a győztes. Ennél többet nem mondhatunk.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top