Itt a Miss Universe Hungary 2015 legszebb lánya!

Itt a Miss Universe Hungary legszebb lánya!Valóban megvan a legszebb lány a Miss Universe Hungary-n, már csak ki kell választani a résztvevők közül, hogy melyik az! A kétfordulós szavazás előtt annyi már látszik: sem a zsűrinek, sem a nézőknek nem lesz egyszerű a dolga! Vajna Tímea szombat estére látványos showt ígér.

A fenti képen a TOP 16 legszebb versenyző látható, közülük bárki elnyerheti a címet, még az “egyes” sorszámot fordítva tartó lány is! (Tényleg, jelent az valamit, ha valaki fordítja a számát?)

2015. június 6-án a TV2-n nagyszabású showműsorban választják meg az Miss Universe Hungary idei győztesét. A legfontosabb, végső döntést a nézők hozzák meg: a zsűri által legszebbnek ítélt 5 lány közül a nézői szavazás győztese kapja a koronát és a mesés ajándékokat.

Vajna Tímea, a verseny jogtulajdonosa hollywood-i látványvilágot ígér. A Miss Universe Hungary két műsorvezetője Czippán Anett és Szabó Kimmel Tamás lesznek, ám az est legfontosabb szereplői természetesen a döntősök. Ők hetek óta készülnek, hogy az élő adásra a legjobb formájukban mutathassák meg magukat a zsűrinek és a nézőknek. A táborban szigorú edzéstervet követnek és mindenki személyre szabott diétát tart, hogy csúcsformába lendüljön a szombati adásra. A neves szakemberekből és hírességekből álló zsűri a műsor folyamán kiválasztja az öt legszebbnek tartott lányt, de a végső döntést a közönség hozza meg. A legtöbb szavazatot begyűjtő lány lesz a királynő, azaz Miss Universe Hungary. A nézők az erre a célra létrehozott muh.hu oldalon adhatják le a voksukat az élő adásban bejelentett időponttól kezdődően.

Már csak néhány nap és kiderül, ki lesz az Univerzum legszebb magyar hölgye! A TV2 június 6-án élőben közvetíti a show-t az Erkel Színházból. Ne felejtsék a szépségverseny kedvelők: szombat, 21 órától TV2!

Forrás: TV2

Ha tetszik, jelezd nekünk:

2 Comments

  1. több lány is tetszett büszke vagyok a magyar lányokra nem csak azért mert szépek hanem mert van bennük szeretet én a 16-os számu versenyzőre szavazok elnézést kérek hogy nem tudtam megjegyezni a nevét és sajnos azt sem tudom hogyan lehet szavazni talán ez is érvényes?

  2. büszke vagyok a magyar lányokra nem csak szépek okosak de van bennük szeretet a 16-os versenyzőre szavazok

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top