Karácsonyi Tv műsor TV2 2016 december 26-án este

A TV2 karácsonyi tv műsora 26-án este a következők szerint alakul: az első film a Jégkorszak – Állati nagy karácsony, a második pedig a Harmadik Shrek lesz karácsony második napjának estéjén. Ezt egy Bud Spencer, Terence Hill nevével fémjelzett western követi, majd következik Lev Tolsztoj világhírű romantikus története, az Anna Karenina. Részletes műsorajánló.

A Szenteste műsorkínálata és a december 25-i ajánló után lássuk részletesebben mit kínál a TV2 25-én este!

Tv műsor TV2 2016 december 26-án este

18.55 Jégkorszak – Állati nagy karácsony (12) (Ice Age: A Mammoth Christmas)

Amerikai animációs film (2011)
Korhatár: 12
Rendező: Karen Disher
Karácsonyi Tv műsor TV2 2016 december 26-án este: Jégkorszak
Sid, a megállíthatatlan dumagép szokásához híven nagy galibát okoz, és ezzel nemcsak Mani barátjának a karácsonyát teszi tönkre, de még a Mikulás is a rosszcsontok közé sorolja. Ő persze azon nyomban szeretné kiköszörülni a csorbát, és megindul az Északi-sark felé. A helyzet odáig fajul, hogy barátainak már nemcsak Siden kell segíteniük: az egész világ karácsonya a tét.

(Feliratozva a TV2 Text 888. oldalán!)

19.20 Harmadik Shrek (Shrek the Third)

Amerikai animációs vígjáték (2007)
Korhatár: 12
Rendező: Raman Hui, Chris Miller

Harmadik Shrek

Nem mindenki akar király lenni, és ez különösen igaz a behemót, mocsárbűzös ogrékra. Amikor Shrek feleségül vette Fiona-t, eszébe sem jutott, hogy egyszer Túl az Óperencián trónjára akarják majd ültetni. Ám apósa, az öreg Harold király váratlanul megbetegszik, és Shrek-et tekinti a trón várományosának. A birodalom, húzódozó-jövendő királya vagy talál maga helyett valaki mást a munkára, vagy élete hátralévő részét uralkodással kell töltenie. S, mintha ez még nem volna elég, Fiona hercegnő is tartogat egy kis meglepetést Shrek számára. Shrek persze bepánikol az ország kormányzásával és az apasággal járó felelősségtől, és elhatározza, hogy felkutatja az egyetlen személyt, aki rajta kívül elfoglalhatja a trónt. Ő pedig nem más, mint Fiona rég elveszett unokaöccse, Artie, egy középkori iskolakerülő. Amíg az ogre távol van, esküdt ellensége, a Szőke Herceg visszatér Túl az Óperenciánra, hogy elégtételt vegyen az őt ért sérelmekért. Shrek és Artie csak a szószátyár Szamár, a csalafinta Csizmás Kandúr és Fiona barátnői segítségével tudják legyőzni, hogy a film végére megint mindenki boldogan éljen…

(Feliratozva a TV2 Text 888. oldalán!)

21.20 Bunyó karácsonyig (Botte Di Natale aka Troublemakers)

Olasz-német-amerikai vígjáték (1994)
Korhatár: 12
Rendező: Terence Hill
Szereplők: Bud Spencer, Terence Hill, Boots Southerland, Ruth Buzzi, Anne Kasprik

Karácsonyi Tv műsor TV2 2016 december 26-án: Bunyó karácsonyig

Moses (Bud Spencer) a vadnyugat egyik legügyesebb és legádázabb fejvadásza. E dicső foglalkozással igyekszik eltartani népes családját. Jól jönne neki az 5000 dollár, amit az elvetemült Sam Stone (Boots Southerland) fejére tűztek ki. Moses házában váratlanul megjelenik testvére, Travis (Terence Hill), akit nem igazán kedvel. Moses szívesen szabadulna öccse társaságától, de képtelen lerázni. Ráadásul állandóan összetűzésbe keverednek. Sam Stone elfogása sem megy simán, mert mindig sikerül átejtenie a fivéreket.

(Feliratozva a TV2 Text 888. oldalán!)

23.40 Anna Karenina (Anna Karenina)

Angol romantikus kalandfilm (2012)

Rendező: Joe Wright
Szereplők: Keira Knightley, Jude Law, Kelly Macdonald, Matthew MacFadyen, Emily Watson, Aaron Taylor-Johnson

Anna Karenina

Lev Tolsztoj regénye alapján. 1874-et írunk. A vibráló, gyönyörű Anna Kareninának megvan mindene, a férje magas rangú kormánytisztviselő és Anna a szentpétervári úri társaság megbecsült tagja. Ám egy nap bátyja, Oblonsky kérésére Moszkvába utazik, hogy segítsen megmenteni annak zátonyra futó házasságát. Moszkvában összetalálkozik Vronsky-val, a fess huszártiszttel, akivel azonnal heves vonzalmat éreznek egymás iránt, noha Vronsky épp Oblonsky sógornőjének, Kittynek csapja a szelet.

(Feliratozva a TV2 Text 888. oldalán!)

A csatorna a műsorváltoztatás jogát fenntartja!
Forrás, fotók: TV2

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top