Kismenők műsorvezetők, azaz csapatkapitányok

A Kismenők című gyerekeknek készülő tehetségkutató műsorba bejutott ifjú tehetségeket a készítők két csapatra osztották és mindegyikhez egy-egy csapatkapitányt vezényeltek. Az egyik csapatot Ördög Nóra, a másikat Tilla vezeti.

2016. április 9-én indul a TV2 új gyerekről szóló tehetségkutató műsora a Kismenők. A műsor ítészeit korábban bemutattuk, essen pár szó most a műsorvezetőkről is. Ördög Nóra legutóbb a nagy sikerű Kocka című vetélkedőt vezette, Tilla pedig a díjnyertes Sztárban Sztár  műsorvezetője volt.

Az új showműsor egyik különlegessége épp az lesz, hogy a műsorvezetők egyben csapatkapitányok is lesznek, akik érezhetően már most rajonganak a gyerekekért.

Ének, tánc és egyéb kategóriában válogattunk 5-16 éves gyerekeket a csapatunkba – mondta Tilla. 100-120 olyan gyerek jutott be az előválogatóba, akik éneklésben, táncban, színjátszásban, hangszeres játékban, akrobata mutatványokban vagy egyéb más területen kimagasló képességekkel bírnak.

Kismenők tehetségkutató műsor gyerekeknek a TV2-n.

28 produkciót választottunk ki, tehát fejenként 14-14-et – tette hozzá Ördög Nóra. Ők küzdenek majd a stúdióban lévő nézők és a zsűri szavazataiért, így dől el, ki jut be a csapatunkba. 4 felvételről vetített adás lesz és 4 élő.

A műsorvezetők hangsúlyozták: a Kismenőkből senki nem távozik üres kézzel. A műsor győztese és a másik 27 produkció is tanulmányi ösztöndíjat kap. A győztes 2 millió forintot, a 27 kieső pedig 100 ezret.

A Kismenők nem egy verseny! Elsősorban a tanuláson, a tehetség-gondozáson van a hangsúly. Ezért a csapatkapitányok támogatása mellett szakmai segítséget is kapnak a gyerekek: olyan profi tanárok készítik fel őket, akik a legjobbak az adott területen.

Forrás: TV2

Sztár:

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top