Láncra vert szerelem 11. rész tartalma

Rosario életveszélyes állapotban kerül kórházba, Gullermo támogatja. A mexikói romantikus tv-sorozat 11. részét 2016.07.11-én 11:00-kor vetíti az RTLII. Országos tévépremier! Korhatár: 12 év.

Előzmények: Gabriela a nála jóval idősebb gazdag üzletember, Ignacio Aguilera felesége, aki mellett saját divatcéget hozott létre. Laura keserűségben éli az életét, mivel a kizárólag a szállodáival törődő férje, Rafael mellett neki csak az anyaszerep jut. Gabriela és Rafael találkoznak a tengerparton…

Az előzőrészben történt: Gabriella hosszú vívódás után megbocsát testvérének Olgának, mert elismeri, hogy beteg.

Láncra vert szerelem 11. rész tartalma

A vállalati ülésen Salomón nyíltan Gabrielára támad és csalással vádolja. Egyértelművé válik, hogy Salomón a könyvelő segítségével megváltoztatta a pénzügyi adatokat: eszerint a vállalat a csőd szélén áll. Salomón meg akarja venni Gabriela részvényeit. Rosario életveszélyes állapotban kórházba kerül, Gullermo támogatja a nehéz helyzetben. Laura retteg, hogy Rafaelt végleg elveszíti. Alicia sem szeretné, ha a család szétmenne, ezért támogatja a menyét. Rafael Cancúnba készül a szálloda megnyitójára, de nem viszi magával Laurát.

A telenovella részeit A bosszú asszonya sorozat aktuális epizódjai előtt vetíti a csatorna.

Láncra vert szerelem mexikói romantikus sorozat

Főszereplők: Rossana Nájera (Gabriela Ramírez), Fernando Ciangherotti (Ignacio Aguilera Olivares), Anna Ciocchetti (Alicia Cosío), Iliana Fox (Laura Saldívar Romero de Hernández), Marco De Paula (Rafael Hernández Cosío), Andrea Martí (Olga Ramírez), Ari Telch (Salomón Aguilera Olivares)

Forrás: RTLII
Fotó: rtl2.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top