Láncra vert szerelem 36. rész tartalma

Laura elmegy kávézni Gabrielával, hogy megbeszéljék kettőjük kapcsolatát. A mexikói romantikus tv-sorozat 36. részét 2016.08.15-én 11:00-kor vetíti az RTLII. Országos tévépremier! Korhatár: 12 év.

Előzmények: Gabriela a nála jóval idősebb gazdag üzletember, Ignacio Aguilera felesége, aki mellett saját divatcéget hozott létre. Laura keserűségben éli az életét, mivel a kizárólag a szállodáival törődő férje, Rafael mellett neki csak az anyaszerep jut. Gabriela és Rafael találkoznak a tengerparton…

Az előzőrészben történt: Ignaciónak kezdenek visszatérni bizonyos emlékképei, már tudja hogy van felesége és két fia.

Láncra vert szerelem 36. rész tartalma

Ignacio elhatározza, hogy hazatér, mert nem tud Gabriela nélkül élni. Olga meg akarja vesztegetni Berumen doktort, hogy változtassa meg a DNS-vizsgálat eredményét. Guillermo elfogadja, hogy a gyerek a testvére, elhatározza, hogy érvényesíteni fogja a gyermek jogait. Laura bemegy a céghez, ahol találkozik Gabrielával, majd elmennek kávézni, hogy megbeszéljék kettőjük kapcsolatát. Rafael elmondja anyjának, hogy szerelmes Gabrielába, és feleségül akarja venni. Tatiana és Camilo megkezdik a munkát a falusi táborban.

Láncra vert szerelem mexikói romantikus sorozat

Főszereplők: Rossana Nájera (Gabriela Ramírez), Fernando Ciangherotti (Ignacio Aguilera Olivares), Anna Ciocchetti (Alicia Cosío), Iliana Fox (Laura Saldívar Romero de Hernández), Marco De Paula (Rafael Hernández Cosío), Andrea Martí (Olga Ramírez), Ari Telch (Salomón Aguilera Olivares)

Forrás: RTLII
Fotó: rtl2,sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top