Láncra vert szerelem 41. rész tartalma

Laura és Rafael leülnek a válóperes ügyvéddel, de végül csak veszekedés lesz belőle. A mexikói romantikus tv-sorozat 41. részét 2016.08.22-én 11:00-kor vetíti az RTLII. Országos tévépremier! Korhatár: 12 év.

Előzmények: Gabriela a nála jóval idősebb gazdag üzletember, Ignacio Aguilera felesége, aki mellett saját divatcéget hozott létre. Laura keserűségben éli az életét, mivel a kizárólag a szállodáival törődő férje, Rafael mellett neki csak az anyaszerep jut. Gabriela és Rafael találkoznak a tengerparton…

Az előzőrészben történt: Laura továbbra sem hajlandó válni, de elzavarja Rafaelt otthonról.

Láncra vert szerelem 41. rész tartalma

Gabriela megtalálja Ignacio fotóját Rafael asztalán, de a férfi titkolózik, és csúnyán elküldi őt. Salomón kiadja az utasítást Félixnek, hogy perelje be Gabrielát. Ignacio beállt kocsikat takarítani, hogy legyen pénze tisztességes ruhára, amiben hazamehet. Laura és Rafael leülnek a válóperes ügyvéddel, de végül csak veszekedés lesz belőle. Guillermo megkéri Gabrielát, hogy nevelje fel ő Rosario gyerekét. Rafael magával akarja vinni Emilianot hétvégére, de ő haragszik rá, és nem akar vele menni. Olga a házban tartja Rosario hamvait egy homokórában.

Láncra vert szerelem mexikói romantikus sorozat

Főszereplők: Rossana Nájera (Gabriela Ramírez), Fernando Ciangherotti (Ignacio Aguilera Olivares), Anna Ciocchetti (Alicia Cosío), Iliana Fox (Laura Saldívar Romero de Hernández), Marco De Paula (Rafael Hernández Cosío), Andrea Martí (Olga Ramírez), Ari Telch (Salomón Aguilera Olivares)

Forrás: RTLII
Fotó: rtl2.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top