Láncra vert szerelem 43. rész tartalma

Ignacio az első döbbenet után úgy érzi, még korai felfednie magát és a fia segítségét kéri. A mexikói romantikus tv-sorozat 43. részét 2016.08.24-én 11:00-kor vetíti az RTLII. Országos tévépremier! Korhatár: 12 év.

Előzmények: Gabriela a nála jóval idősebb gazdag üzletember, Ignacio Aguilera felesége, aki mellett saját divatcéget hozott létre. Laura keserűségben éli az életét, mivel a kizárólag a szállodáival törődő férje, Rafael mellett neki csak az anyaszerep jut. Gabriela és Rafael találkoznak a tengerparton…

Az előzőrészben történt: Ignacio meglesi amint Rafael és Gabriela egy veszekedést követően csókolóznak.

Láncra vert szerelem 43. rész tartalma

Ignacio kilesi Gabrielát és Rafaelt és rádöbben, hogy a felesége szerelmes a férfibe. Felkeresi Guillermót, aki elmondja, mi minden történt a távollétében. Ignacio úgy érzi, még korai felfednie magát és a fia segítségét kéri. Alicia a család minden részvényét átjátssza Salomonnak. Miközben Salomon elintézi, hogy Gabrielát letartóztassák, Rafael megdöbbenve értesül, hogy nem maradt semmije és ezt a saját anyjának köszönheti.

Láncra vert szerelem mexikói romantikus sorozat

Főszereplők: Rossana Nájera (Gabriela Ramírez), Fernando Ciangherotti (Ignacio Aguilera Olivares), Anna Ciocchetti (Alicia Cosío), Iliana Fox (Laura Saldívar Romero de Hernández), Marco De Paula (Rafael Hernández Cosío), Andrea Martí (Olga Ramírez), Ari Telch (Salomón Aguilera Olivares)

Forrás: RTLII
Fotó: rtl2,sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top