Nagy Ricsi eset ki szombaton – X-Faktor döntő hétvége

Nagy Ricsi már nem nyerheti meg az X-Faktort! A tehetségkutató döntőjének hétvégéjén a szombati élő show tétje az volt, hogy ki az a három énekes, aki a vasárnapi fináléban harcba indulhat a győzelemért. Szombaton kiesett Nagy Ricsi.

Nagy Ricsi, Horányi Juli, Tóth Andi és Benji indult harcba ezen az estén azért, hogy bekerüljön a legjobb három közé.

Az eddigi X-Faktor adások alapján nem meglepő: ezen az estén is kiesett valaki! Tóth Gabi már versenyző nélkül várhatta a döntőt, de Alföldi Róbert, Szikora Robi és Little G. izgulhatott mentoráltjáért. A versenyzők egész héten gőzerővel készültek az életük legnagyobb próbatételére, hiszen mindenki egyet akart: bekerülni a vasárnapi fináléba, és ott megnyerni a 2014-es X-Faktort!
X-Faktor 2014 döntő – a hétvégén győztest hirdetnek!

A finálé szombati adásában az énekesek háromszor álltak színpadra: két szóló produkció után (videók a magazinban!) következtek a sztárvendégekkel elénekelt duettek.

Nagy Ricsi partnere Varga Viktor volt. Mindketten zongorán kísérték a közös dalt, vastaps a stúdióban, de mit szóltak a nézők? A végelszámolásánál kiderült.

Horányi Juli következett, akinek meglepetés duett partnere Fábián Juli volt. A választást Juli azzal indokolta, hogy az egyik legnagyobb példaképével szeretett volna együtt énekelni és ez most sikerült.

Benji jött a sorban, aki duett partnernek Bogit választotta. Mi lehetett volna más a közös dal, mint a We All?

Az utolsó sztárduett Tóth Andi és Csipa (Hooligans) párosa volt. A végén csattant az ostor? A stúdió közönségéből vastapsot váltott ki a Játszom című szám.

Az eredmény ismertetése előtt a négy énekes még elénekelt egy közös számot, következett a sztárvendég Szabó Balázs és bandája egy dallal, majd jött az idegőrlő eredményhirdetés. Ezen az estén a mentorok már nem döntöttek – kizárólag a nézők voksa döntötte el, hogy ki esett ki és ki az a három énekes, aki tovább lépett a vasárnapi élő showba.

Nagy Ricsi a 9. élő adásban – X-Faktor videó: a legjobb négy között!

Nagy Ricsi eset ki szombaton, vasárnap ismét megmérkőzik egymással: Benji, Tóth Andi és Horányi Juli.

RTL Klub
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

{adinserter 4}

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top