Nem mindegy

Nem mindegy, hogy idd ki a bilit, vagy vidd ki a bilit, nem mindegy, hogy Gizike, vagy gőzeke és nem mindegy hogy kasztrálás, vagy valami más. Hátha valaki nem ismeri!

Az urológiára berohan egy izgatott férfi, elkapja az orvost és elkezd neki könyörögni:
– Doktor úr! Doktor úr! Kérem, sürgősen kasztráljon engem!
– De hát uram…
– Kérem, doktor úr, ne kérdezzen semmit, higgye el, ez nekem nagyon fontos, ezen múlik az eljövendő életem és boldogságom. Fizetek 20000,-Ft-ot, de kérem, gyorsan, soron kívül kasztráljon engem!

Kasztrálás: nemi átalakító műtét, a herék eltávolítása

Az orvos elküldi, hogy ő elvből nem vállal ilyen műtéteket. Egy hét múlva ismét beállít a férfi és most már 50000,-Ft-ot ajánl a műtétért, rimánkodik a kasztrálásért.
– Uram, jól végiggondolta ezt a dolgot, egészen biztos benne, hogy ezt akarja? – kérdezi a megdöbbent orvos.
– Persze doktor úr, kérem lásson neki azonnal!
Az orvos látva a páciens eltökéltségét – no meg 50000 az 50000 – nem kérdezősködik tovább, aláíratja vele a szükséges papírokat, előkészítteti a műtőt és elvégzi a műtétet. Az altatásból ébredező betegnek az ágya szélén ülve ezt mondja:
– Nézze uram, a műtét sikerült, néhány nap alatt teljesen be fog gyógyulni a seb, de kérem árulja el nekem, hogy miért volt magának ennyire sürgős ez a műtét?
– Nézze doktor úr, megismerkedtem egy gyönyörű és gazdag lánnyal. Megkértem a kezét, de azt mondta, hogy ő és a családja zsidók, és az apja soha nem egyezne bele abba, hogy egy katolikushoz menjen férjhez. Hát ezért volt szükség a műtétre.
Az orvos elképedve:
– Uram, maga nem körülmetélést kért volna kasztrálás helyett!?!
A férfi a homlokára csap:
– Úgy van doktor úr, ez a helyes kifejezés, csak ez nem jutott eszembe a nagy sietségben.

Ugye hogy nem mindegy?

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top