Rising Star 2. élő show: hétszer emelkedett fel a fal

Második élő show-val jelentkezett a Rising Star vasárnap este. A falemelő tehetségkutató műsorban a zsűri és a nézők szavazatai alapján hétszer emelkedett fel a fal. Röviden összefoglaljuk a második élő adás legfontosabb eseményeit.

A Rising Star műsorvezetői ezen az estén is Majka és a mindig mosolygós Ördög Nóra voltak, a zsűri pedig a Pásztor Anna, KERO, Feke Pál és Mező Misi négyese.

Rising Star 2014 zsűri: Pásztor Anna, KERO - Kerényi Miklós Gábor, Feke Pál és Mező Misi

A versenyzők? Lássuk:

Havasi Alexandra kezdett, az amerikai Guns N’ Roses nevű hard rock-zenekar Sweet Chil in Time dalával. Neki most ez nem sikerült, a fal lenn maradt. A zsűriből egyedül Pásztor Anna szavazott rá, aki azzal indokolta döntését: “én az őrültekkel vagyok…”.

Választott hazájának tehetségkutatójában Abbe Lewis egy magyar dallal próbálkozott: Friderika – Hogyan mondjam el vétkeimet dala felemelte a falat, először ezen az estén. Szép volt, de a fal emelkedése közben a hangok is megdőltek egy kicsit. Minden zsűritag újra szeretné látni az énekest!

Farkas Péter párjával kezdte a versengést, de csak egyedül jutott tovább, kedvese Fanni korábban kiesett. Péter Olly Murs – Troublamaker dalát adta elő. A tanár úrnak tetszett a produkció, a többi zsűritagnak – és a nézők többségének – nem, így meg sem mozdult a fal.

Ezután az Árkád üzletházból élő castinggal jelentkezett Majka, majd vissza a falmögé: bejelentkezett Verba Barna. Magyar dalt választott, örökzöldet, megszólalt a Republik – Szállj el kismadár című dala. De nem úgy, ahogy kellett volna. Maradt a fal ott, ahol volt. Ebben a számban több lehetőség volt…

Szünet után a Rising Star mókamestere, Palmer Izsák következett, a Bon-Bon – Szexepilem számával. Ha az éneklésről nem beszélünk, akkor azt mondhatjuk hogy remek produkció volt, még a falat is felemelte!

Gyors élő casting, mely után az élő showba bekerült: Mira! Amíg a stúdióba ért, a műsor folytatódott.

Karczagi János egy ABBA slágert választott: The winner Take it All, a felkészülését, kisfia, Józsika felügyelte. A zsűri most egyhangúlag leszavazta, így esélye sem volt arra, hogy felemelkedjen a fal. Talán a dal feldolgozása nem sikerült úgy, ahogy kellett volna, kicsit stílusidegennek tűnt az előadás.

Rising Star zsűriszoba: Singh Viki

Nagy várakozás előzte meg Singh Viki színre lépését, a zsűriszobában nyújtott produkciója után. LGT – A fák is siratják dalát meggyőző erővel adta elő az énekesnő. A fal nem maradhatott a helyén! Végre egy újabb továbbjutó…

Szünet után Majka bemutatta a díszvendégeket: a pénteken győzedelmeskedő magyar labdarúgó-válogatott tagjait, majd következtek a Szabó ikrek (Peti és Tomi), akik Varga Viktor – Szőkével álmodtam című slágerét adták elő. A zsűritől négy piros nyilat kaptak, így nem volt kérdéses: helyén maradt a fal.

Megtalálta a zsűrit Orsovai Renáta, pontosabban Mező Misit: a MagnaCum Laude – Színezd újra című dalát adta elő. A döntés az utolsó percre maradt, mivel pár másodperc volt már csak hátra és még nem volt meg a 70%, de végül tovább jutott a Reni!

Czibi Norbert Joe Cocker – You Are So Beautiful dalában bízva állt színpadra. Nem hiába, érzékeny előadással örvendeztette meg a nézőket, felemelkedett a fal!

A következő hosszabb reklámszünetet követően az élő casting során bejutott, angolai felmenőkkel rendelkező Várhegyi Lucas Palmira – Mira következett. Cserháti Zsuzsa – Hamu és gyémántja oda lett téve becsülettel! A zsűrit megosztotta Mira – kettő ide, kettő szavazat oda – de a nézők továbbjuttatták, sőt! Meghívót kapott a Fővárosi Operettszínház Elfújta a szél produkciójába, ahova épp afroamerikai szerepre kerestek valakit!

Az utolsó produkciót Peter Srámek hivatalos Jimmy rajongó mutatta be, Szlovákiából. Mi más lehetett volna a dal, mint Jimmy – Még nem veszíthetek című száma? Pásztor Anna nemmel szavazott, ám a közönség a többi zsűritaggal felemelte a falat!

{adinserter 4}

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top