Rising Star videó: Abbe Lewis a második élő showban

Vasárnap este a Rising Star második élő adásában Abbe Lewis Friderika – Hogyan mondjam el vétkeimet című dallal emelte fel a falat. A november 16-i showban meggyőzte a közönséget és a zsűrit is arról, hogy helye van a legjobbak között. Nézzük újra a produkciót!

A falemelő produkciók műsorában a zsűri a továbbjutás kérdésében együtt szavaz a nézőkkel. Csak emlékeztetőül: Pásztor Anna, Feke Pál, Kerényi Gábor Miklós KERO és Mező Misi szavazata +7%-ot jelent minden versenyzőnek, így – az eddigi tapasztalatok azt mutatják – legalább két zsűritag tetszését el kell nyernie annak, aki tovább akar jutni.

Rising Star videó, Abbe Lewis produkciója a második élő showban: Friderika – Hogyan mondjam el vétkeimet

{adinserter 11}


A Rising Star a TV2 interaktív tehetségkutató műsora, melyben a nézők aktív részesei lehetnek adott versenyző továbbjuttatásában akkor, ha okostelefonjuk segítségével letöltik az ingyenes Rising Star applikációt és szavaznak a versenyzőre. A zsűrinek a szavazata 7%-kal esik latba, a versenyzőknek 70%-ot kell elérniük ahhoz, hogy felemelkedjen a fal, azaz tovább jussanak a következő fordulóba.

Abbe Lewis a mai estén a Friderika – Hogyan mondjam el vétkeimet című dallal felemelte a hatalmas ledfalat, a közönség és a zsűri egyaránt díjazta a produkcióját!

Ismét óriási siker volt a vasárnapi Rising Star. A TV2 interaktív tehetségkutató látványos showműsorral, Majka és Ördög Nóra műsorvezetőkkel és tehetséges énekesekkel jelentkezett. Ne felejtsék, a következő adás ismét vasárnap este lesz!

{adinserter 4}

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top