Rising Star: az első párbaj show

Az első élő párbaj show a Rising Star hazai történetében hatalmas csatákat hozott. Lássuk, kiket juttatott tovább az ország legnagyobb zsűrije!

A párbajok során a közönség és a helyszínen helyet foglaló zsűri az ingyenes Rising Star applikáció segítségével nyilváníthatott véleményt, azaz dönthetett arról, hogy a párbajellenfelek közül kit juttat tovább. Fal csak a párbaj második versenyzőjét takarta, az első

Rising Star párbajok

Az első párbaj: Samu Kriszta Mazsi és Szén Alexandra

Mazsi kezdett az ausztrál JET – Are You Gonna Be My Girl című dalával, 56%-ot ért el vele. Párbajellenfele Szén Alexandra magyar dalt választott, Tóth Vera – Sorskerék című számát adta elő. Alexandrának falat kellett emelnie -és megtette! Ő lett az est első párbajhőse!

Rising Star - Szén Alexandra

A második párbaj: Abbe Lewis és Fehérvári Gábor Alfréd

A második párbajt az amerikai Abbe Lewis kezdte Anna Kendrick – Cups című slágerével. A Tökéletes hang című film dalát saját gitárján kísérte Abbe, az előadás 70%-ot ért. Fehérvári Gábor Alfréd a Kings of Leon – Use Somebody dalát választotta és jól tette: ő lett a második párbaj hőse!

Rising Star falban: Fehérvári Gábor

A harmadik párbaj: Kovács Gyopár és Várhegyi-Lucas Palmira

Rövid szünet után Kovács Gyopár John Legend – All Of Me dalát adta elő a falmentes színpadon, a százalékok meg csak emelkedtek a képernyő bal oldalán, egészen 78-ig. Várhegyi-Lucas Palmira kicsit meg is szeppent a páholyban a produkciót látván. Oláh Ibolya – Magyarország című számával 73 %-ot ért el, mégis kiesett! Kovács Gyopár nyerte a harmadik párbajt.

Kovács Gyopár - Rising Star 2014

A negyedik párbaj: Tarsoly Arnold és Czibi Norbert

Avicii – Lay Me Down című dalával Tarsoly Arnold kezdte a negyedik párbajt, 60 %-kal végzett. Ugye emlékszünk, Mira 73%-kal kiesett… Czibi Norbert Josh Groban – Raise Me Up dalával nagyon hamar felemelte a falat, 83%-ot ért el, továbbjutott.

Czibi Norbert - Rising Star

Az ötödik párbaj: Takáts Máté és Palmer Izsák

Takáts Máté ereiben igazi rockénekes vér folyik, a számválasztása most is ennek megfelelő volt: Hair – I Got Life. 53%-kot ért el Máté, ami – számunkra –  meglepően kevésnek tűnt. Palmer Izsák Michael Jackson – They Don’t Care About Us dalát választotta és jól tette: gyengébb hangi adottságai ellenére ő lett az ötödik párbajhős.

Palmer Izsák

A hatodik párbaj: Stepa Erika és Singh Viki

Az utolsó előtti fellépő Stepa Erika magyar számot, Janicsák Veca – Könnyek az esőben című dalát választotta, az előadás 60%-ot ért. Singh Viki több generáció kedvencét, Judy Garland – Somwhere Over The Rainbow című dalát hozta az Óz, a csodák csodája című filmből.

Rising Star zsűriszoba: Singh Viki

Jövő vasárnap folytatása következik!

Fotók: TV2

{adinserter 4}

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top