Október 28-án vasárnap rajtol, indul a Rising Star!

Az egyik legújszerűbb, a nézők aktivitására támaszkodó tehetségkutató műsor indul vasárnap, kezdődik a Rising Star! Már letölthető a szavazáshoz szükséges ingyenes mobil alkalmazás!

Ördög Nóra és Majoros Péter Majka műsorvezetésével vasárnap indul a Rising Star! A TV2 legújabb énekes tehetségkutató műsorában a döntés a nézők kezében van. Az első adásokból kiderül, hogy a négytagú zsűri – olykor heves viták árán – mely énekeseket engedi tovább az élő showba. Ördög Nóri és Majka, a Rising Star műsorvezetői

Ingyenes mobil alkalmazás a szavazáshoz

A Rising Star 2014 évi első évada javarészt a közönségről szól, akik a tv-adások során aktívan befolyásolhatják egy-egy énekes sorsát. Ehhez már most le lehet tölteni platformtól függően (IOS, Windows, Android) az ingyenes mobil alkalmazást a Windows Store, az App Store, vagy a Google Play tárolókból. A szavazás menetéről és mikéntjéről az alkalmazás GYIK részében részletes tájékoztató található, elöljáróban csak annyit, hogy a szavazáshoz Gmail, Facebook vagy Twitter fiókkal kell rendelkezni.

A zsűri

Pásztor Anna, Kerényi Miklós Gábor (KERO), Feke Pál és Mező Misi nem kis feladatra vállalkozott. A Rising Star zsűritagjai több száz jelentkezőből választották ki azokat az énekeseket, akik sorsáról hamarosan a nézők dönthetnek majd egy okostelefonos alkalmazás segítségével. A teljesen kezdőtől a profiig, a takarítónőtől az utcazenészig mindenki meg akarta mutatni, mit tud, így volt miből válogatnia a szakavatott zsűrinek. Anna, KERO, Pali és Misi nem mindig értett egyet, de végül kialakult az a csapat, amelynek tagjai az élő adásokba jutottak, és beállhatnak majd a 16×4 méteres led fal mögé, mely csak akkor emelkedik fel, ha a nézők többsége úgy dönt, hogy továbbjuttatja az énekest.

Voltak egészen elképesztő figurák, extrém külsejű fiatalok, akik megpróbáltak minket a legmeghökkentőbb módon meglepni. Sikerült is nekik, volt olyan pillanat is, ami nagyon megrázott, de olyan is, amikor röhögő görcsöt kaptam és nem tudtam megszólalni – mesélte Feke Pál.

Mező Misi így látta a válogatást:

Nem gondoltam a válogatás előtt én naiv, hogy ennyi és ilyen tehetség van. Volt számos meglepetés is, amikor azt gondolta volna az ember, hogy egy teljesen más hangkarakter hagyja el a száját az illetőnek. Mi egy lehetőséget adunk, a döntés a néző kezében van. – mondta Mező Misi.

Most vasárnap, október 26-án a Sztárban Sztár döntőjét követően a zsűriszoba vicces, olykor megható, néha pedig konfliktusokkal teli pillanatai kerülnek a TV2 képernyőjére. Ördög Nóra és Majka vezetésével megismerhetünk egy-két igazán különleges tehetséget, akik között talán ott van, a Rising Star győztese is.

 

Sztár:

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top