Rising Star videó: Czibi Norbert párbajdala

Czibi Norbert vasárnap este a Rising Star első párbaj showban Josh Gorban – Raise Me Up című dalával tovább jutott. A november 30-i élő adásban meggyőzte a közönséget és a zsűrit is arról, hogy helye van a TOP12-ben. Nézzük újra a produkciót!

Czibi Norbert továbbjutása egy percig sem forgott veszélyben.

A Rising Star párbaj adásaiban két-két énekes versenyez a továbbjutásért, akiket előzőleg a Pásztor Anna, Feke Pál, Kerényi Gábor Miklós KERO és Mező Misi összetételű zsűri párosított össze. Az első énekes fal nélkül ad elő egy produkciót, a rá leadott voksokkal felállít egy pontszámot (%-ot). A második énekes ezt követően fal mögött kezd el énekelni és ha eléri az első versenyző %-át, akkor felemelkedik a fal és továbbjut. Ellenkező esetben kiesik és az először színpadra lépő tehetség jut tovább.

Rising Star videó: Josh Gorban – Raise Me Up

Czibi Norbert

{adinserter 11}


A Rising Star a TV2 falemelő énekes tehetségkutató műsora, melyben a nézők aktív részesei lehetnek adott versenyző továbbjuttatásában akkor, ha okostelefonjuk segítségével letöltik az ingyenes Rising Star applikációt és szavaznak a versenyzőre. A zsűrinek a szavazata 7%-kal esik latba.

Czibi Norbert az első párbaj showban Josh Gorban – Raise Me Up dalával a zsűrinek és a közönségnek köszönhetően megnyerte a párbajt, bejutott a Rising Star TOP12-be!

Rising Star videó: Czibi Norbert párbajdala - Rising Star 2014

Ismét újított a vasárnapi Rising Star. A TV2 interaktív tehetségkutató műsora megfelezte a párbajshowban indulók létszámát és hat versenyzőt juttatott a TOP 12-be. Majka és az angyali Ördög Nóra műsorvezetők, a zsűri és újabb 12 párbajozó versenyző a következő show biztos résztvevői. És Ön?

TV2
Fotó: sajtoszoba.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top