Rising Star videó: Kovács Gyopár párbajdala

Kovács Gyopár vasárnap este a Rising Star első párbaj showban a John Legend – All Of Me című dalával tovább jutott. A november 30-i élő adásban meggyőzte a közönséget és a zsűrit is arról, hogy helye van a TOP12-ben. Nézzük újra a produkciót!

Ez egy olyan döntés volt, amit nehéz elfogadni. Nem az a gond, hogy Gyopár továbbjutott, hanem hogy párbajellenfele Mira 73%-kal kiesett!

A Rising Star párbaj adásaiban két-két énekes versenyez a továbbjutásért, akiket előzőleg a Pásztor Anna, Feke Pál, Kerényi Gábor Miklós KERO és Mező Misi összetételű zsűri párosított össze. Az első énekes fal nélkül ad elő egy produkciót, a rá leadott voksokkal felállít egy pontszámot (%-ot). A második énekes ezt követően fal mögött kezd el énekelni és ha eléri az első versenyző %-át, akkor felemelkedik a fal és továbbjut. Ellenkező esetben kiesik és az először színpadra lépő tehetség jut tovább.

Rising Star videó: John Legend – All Of Me

Kovács Gyopár

{adinserter 11}


A Rising Star a TV2 falemelő énekes tehetségkutató műsora, melyben a nézők aktív részesei lehetnek adott versenyző továbbjuttatásában akkor, ha okostelefonjuk segítségével letöltik az ingyenes Rising Star applikációt és szavaznak a versenyzőre. A zsűrinek a szavazata 7%-kal esik latba.

Kovács Gyopár az első párbaj showban John Legend – All Of Me dalával a zsűrinek és a közönségnek köszönhetően megnyerte a párbajt, bejutott a Rising Star TOP12-be!

Rising Star videó: Kovács Gyopár párbajdala - Rising Star 2014

Ismét újított a vasárnapi Rising Star. A TV2 interaktív tehetségkutató műsora megfelezte a párbaj showban indulók létszámát és hat versenyzőt juttatott a TOP 12-be. Majka és az angyali Ördög Nóra műsorvezetők, a zsűri és újabb 12 párbajozó versenyző a következő show biztos résztvevői. És Ön?

TV2
Fotó: sajtoszoba.tv

{adinserter 4}

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top