Szerelem, romantika és háború a tv-ben

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Az RTL klub két új tv-sorozat indulását jelentette be 2015-re, idén sem kell aggódniuk a telenovellák kedvelőinek, hiszen idén januárban – a közkedvelt sorozatok mellett – két új romantikus sorozatot is nyomon követhetnek a nézők. A vihar, valamint a Szerelemben, háborúban nem mindennapi izgalmakat tartogat.

A vihar – tv-sorozat

A vihar című mexikói romantikus sorozat most először jelentkezik az RTL Klubon. Míg Marina, állását elveszítve, reményekkel telve érkezik a halászfaluba, hogy új életet kezdhessen, addig Esterchita a faragatlan halászhajó-kapitányról ábrándozik, akibe reménytelenül szerelmes. A William Levy főszereplésével fémjelzett, érzelmi viharokban bővelkedő sorozatot minden hétköznap, 14:50-től láthatják a nézők az RTL Klubon.

Szerelemben, háborúban – tv-sorozat

Pénteken este a cári birodalom pompában úszó világába kalauzolja a nézőket a Szerelemben, háborúban című tv-sorozat. A 21:15-től, dupla epizóddal jelentkező sorozatban veszély fenyegeti a cár uralmát az egyre fokozódó politikai ellenállás miatt. Néhány katona, Kurt Seyit Eminof hadnaggyal hazatér, hogy kipihenje a harcok fáradalmait. Ám a szoknyapecér hadnagy életébe nem várt fordulatot hoz Sura megismerése, akivel azonnal egymásba szeretnek. Boldogságuk azonban nem lehet felhőtlen. A hadnagy ugyanis szembekerül a lány családjával, amely az ellenállást támogatja. A bálokkal, fényűző családi összejövetelekkel, szerelemmel és drámával fűszerezett sorozatot január 9-től, minden pénteken nyomon követhetik majd a nézők az RTL Klubon.

Forrás: RTL Klub – Sajtóklub

{adinserter 4}

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top