Sztárban Sztár 2014 – az ötödik show előtt

A Sztárban Sztár 2014. évi ötödik adása előtt röviden nézzük meg, hogy énekes sztárjaink milyen feladatot kaptak a következő élő showra! 

Csak emlékeztetőül: az első adásban kiesett Völgyi Zsuzsi, a második show után Nagy Sanyi, a harmadik élő adásban Koós Rékától kellett elköszönnünk és legutóbb Pásztor Anna vette a cókmókját. A Marilyn Manson produkció nem úgy sikerült Annának, hogy az meggyőzte volna a zsűrit és a közönséget a folytatásról, de sebaj, hisz Pásztor Annára a hamarosan induló Rising Star című tehetségkutató műsorban vár nagy feladat: zsűri tag lesz!

Az ötödik show párosítása

Pásztor Anna - kiesett a Sztárban Sztár negyedik adásában
Pásztor Anna nélkül az ötödikshow

Tóth Vera – Aretha Franklin
Keresztes Ildikó – Fergie (Black Eyed Peace)
Dukai Regina – Kylie Minogue
Hevesi Tamás – Susan Boyle
Pál Dénes – Zséda
Kökény Attila – Szolnoki Péter
Vastag Tamás – Frank Sinatra
Sipos Peti – Hevesi Tamás

A legkönnyebb feladatot ezúttal Tóth Vera kapta. Nem kell férfiként viselkednie, szexbombát játszania, “csak”  énekel, ahhoz viszont kitűnően ért. Dukai Regina is nyert a feladattal, nyilván neki nem Aretha Franklin szintű sztár jutott, de azt gondoljuk, talán jobb is így. Kökény Attila és Vastag Tamás most bebizonyíthatja, hogy valóban jó énekes, sem nőnek öltözni, sem ripacskodni nem kell Sinatra, illetve Szolnoki Péter bőrébe bújva.

Az ötödik showban két legény lesz lánynak öltözve: Hevesi Tamás és Pál Dénes, ráadásul mindketten piszok nehéz énekesi feladatot is kaptak. Pál Dénes mély tónusú hangján érdekes lesz majd egyik Zséda slágert hallani, míg Susan Boyle megszólaltatása szinte operaénekesnői kvalitásokat kíván.

Azt azért meg kell kérdezni, ha Sipos Peti Hevesi Tamást kapta feladatul, akkor Hevesi Tamás miért Susan Boyle nótát ad majd elő?

Ami viszont a legnagyobb öröm a listában, hogy Keresztes Ildikó kiléphet a “néger kis srác” szerepből! Borzalmas volt, nézzék csak a képet:

Keresztes Ildikó mint a gyermek Jackson
Barna manó a Sztárban Sztár élőadásában!

Hűséges olvasóinknak ide írjuk, hogy ki fog kiesni a Sztárban Sztár ötödik adásának végén a vetélkedőből (fehér színnel írtuk):

 

 

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top