Sztárban Sztár 2014 – negyedik adás előtt

A Sztárban Sztár 2014. évi negyedik adása előtt már csemegézhetünk azon, hogy kik azok hazai- vagy nemzetközi sztárok, akiknek a versenyzők majd a bőrébe bújnak vasárnap. A harmadik show végén Tilla közölte a versenyzőkkel ki lesz a párjuk. Íme a lista:

Már csak kilencen vannak a versenyzők, mivel az első adásban kiesett Völgyi Zsuzsi, a második adás után Nagy Sanyi, a harmadik show végén pedig elköszöntünk Koós Rékától is.

Hogy a sztárok mennyire komolyan veszik a bohóckodást, azt az is mutatja, hogy hétről hétre egyre több nézőt ültet a képernyők elé a Sztárban sztár 2014 élő showműsor. A TV2 szuperprodukciójának harmadik adása a csatorna eddigi legnézettebb műsora volt ebben az évben! A szeptember 21-i Sztárban sztár immár közel 3,5 millió nézőt ért el a teljes lakosságban, és indulása óta minden fontos célcsoportban növelte nézettségét.

A negyedik show párosítása

Tóth Vera – Balázs Fecó
Pásztor Anna – Marilyn Manson
Keresztes Ildikó – Michael Jackson
Dukai Regina – Jesse Jane
Hevesi Tamás – Szörényi Levente
Pál Dénes – PSY
Kökény Attila – Lagzi Lajcsi
Vastag Tamás – Vastag Csaba
Sipos Peti – Koós János

Tóth Vera után tehát Vastag Tomi is testvére bőrbe kénytelen bújni, ami azt gondoljuk nem lesz számára túl nagy falat, tekintve a hangi- és az alkati hasonlóságot.

Pál Dénes azonban kutya kemény feladatot kapott, mert nem kell különösebb jóstehetség ahhoz, hogy kijelentsük: PSY legfelkapottabb számát a Gagnam Style-t kell énekelnie és – ami Dénesnek talán nehezebb – eltáncolnia. A klipet a youtube csatornán több mint kétmilliárdan nézték meg, az az érzésünk, most Pál Dénes is le fogja játszani párszor.

Kökény Attila a Sztárban Sztár 2014 harmadik adásában
Kökény Attila a Sztárban Sztár 2014 harmadik adásában

A nőként és férfiként egyaránt sikeres Kökény Attila a mulatós műfajban tesz egy kirándulást, mivel – tudomásunk szerint – trombitálni nem tud, így egy nótát kapunk tőle a Dáridó stílusában.  Meglátjuk Natalia Oreiro slágere után hogyan birkózik meg egy mulatóssal Kökény Attila.

Sztárban Sztár 2014 negyedik élő adás 2014. szeptember 28-án, vasárnap este a tv2 műsorán.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top