Sztárban Sztár 2015 – az első adásban kiesett Janza Kata

Sztárban sztár: Janza Kata búcsúzott az első adásban
A Sztárban sztár műsorban elképesztő átalakuláson mentek át az ismert előadók. Tilla szórakoztatóan vezette az első adást és a zsűritagok, Havas Henrik, Majka, Liptai Klaudia és Bereczki Zoltán is kellőképpen hozzátettek a jó hangulathoz, a nézők pedig amellett hogy remekül szórakoztak, szavazhattak is kedvenceikre. A nézői és a zsűri szavazatok összesítése után a Sztárban Sztár első adásában kiesett: Janza Kata. A többi énekes készülhet a jövő heti megmérettetésre!

Az ingyenesen letölthető a TV2 Live alkalmazással lehetett szavazni, ami IOS, Android és Windows Phone operációs rendszert használó telefonokról vagy tablet eszközökről érhető el. Ha még nem töltötte le, vagy nem ismeri az alkalmazást, olvassa el leírásunkat!

A buli igazi Bulibáróval indult, Kis Grófo invitálta a nézőket a műsor megtekintésére.

A 2015-ös Sztárban Sztár első énekese Janza Kata volt – bár Tilla Csobot Adélt konferálta fel –  Bergendy István: Hadd főzzek ma magamnak című számát adta elő. A csinos szőke színésznő duci, kopasz szaxofonossá változott!

Csobot Adél női szerepet kapott, Terecskei Rita (Zanzibár) – Szólj már! című dalát énekelte. Majka szerint voltak hangi hiányosságot, mégis annyi pontot adott a produkcióra, mint Janza Katáéra.

Az első férfi az est folyamán, aki női előadott kapott feladatul: Gáspár Laci Meghan Trainor: All About The Bass dalával lépett a zsűri és a nézők elé. A maszk haláli, az előadás remek. Bereczki szerint “nem hallottuk, csak láttuk a produkciót…”

Modern Talking, azaz a Nyári lányok (Nyári Alíz és Nyári Edit) következtek a Cheri Cheri Lady című számmal. A műsor történetének első duója ügyesen oldotta meg a feladatot.

Csonka András mulatós feladatot kapott: Balázs Pali – Nem adom kölcsön a szívem című számát kellett elénekelnie. Hosszú szőke göndör fürtök, piros zakó. A zsűri jóra értékelte a produkciót.

Színpadra lépett Wolf Kati, aki a Valami Amerika című magyar film slágerét adta elő: Oroszlány Szonja – Tépj szét! Az első olyan produkció volt, ami komoly tánctudást és énektudást igényelt, de Wolf Kati “megugrotta” a feladatot. Majkán kívül a zsűri 10-10 pontot adott az előadásra.

Baby Gabit mellben kellett erősíteni, hogy elénekelhesse Zalatnay Cini – Nem vagyok én apáca című számát. És szám közben – a vokálból – előlépett Cini, aki bekapcsolódott az előadásba. Dögös volt – ebben mindenki egyet értett.

Varga Győző (Irigy Hónaljmirigy) kemény feladatot kapott: Elvis Presley – Hound dog. Középmezőnyhöz elegendő pontszámot kapott érte.

Az egyik legjobban várt előadó következett: Tóth Gabi. Neki is férfiként kellett bizonyítania: Bruno Mars – Uptown Funk című számát fantasztikusan adta elő, szinte felrobbant a stúdió. A zsűrinek az volt a baja, hogy – kitűnő éneklés mellett – túl Tóth Gabis volt az éneklés.

A Rising Star egyik kedvence Peter Srámek férfi hangot kapott feladatul: Republik (Cipő) – Repül a bálna. Az est egyik legszórakoztatóbb produkcióját nyújtotta az akcentussal éneklő szlovákiai énekes.

Rácz Gergő női ruhába bújt Anastacia kedvéért. A dal: I’m Outta Love. Érdekes feldolgozás volt, a női hang nem is nagyon jött össze. Összességében közepes pontszámot kapott az előadás.

A Sztárban Sztár  2015 utolsó előadójaként Bebe állt a színpadra, A Kiss együttes Crazy Nights című számát adta elő. A sminkhez rengeteg festéket használtak, azzal nem is volt baj, de a hanggal annál több. Bebének hangszálgyulladása volt, sajnos ez a pontszámokon is meglátszott. Ő kapta az est legkevesebb szavazatát a zsűritől.
Sztárban sztár: az énekesek a tv2 2015-ös showjában

Az est végén a nézők még egyszer szavazhattak kedvencükre – plusz egy szavazat – majd jött az idegőrlő eredményhirdetés. Wolf Kati nevét mondta ki először Tilla, majd sorban a többi énekesét, végül csak két előadó maradt állva: Janza Kata és Csobot Adél.  A nézői és a zsűri szavazatok összesítése után a Sztárban Sztár 2015 első élő showjában kiesett: Janza Kata. A többi előadó készülhet a jövő heti átváltozásra!

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

Elif – A szeretet útján 1. évad 160. rész tartalma

Elif - A szeretet útján (2014) török sorozat
Gonca kihallgatja Veysel beszélgetését Erkuttal, amit később számon kér rajta. Elmondja, hogy látta Erkutot a háznál és, hogy a férfi a nevelőnő testvére...
Tovább

Erdészház Falkenauban 1. évad 15. rész tartalma

Erdészház Falkenauban
Herta nagyit mélyen megrázta, hogy távollétében Jutta beköltözött az erdészházba, s ezért elköltözik a családtól. Még Bieler sem tudja rávenni, hogy vissza...
Tovább

Mámoros szerelem 1. évad 128. rész tartalma

Mámoros szerelem mexikói sorozat
A gyerekek a beleegyezésüket adják, hogy David megkérje Graciela kezét. Gutiérrez újabb bejelentést kap az embercsempészekről. Perla megkéri Caritót...
Tovább

Vélemény, hozzászólás?