Sztárban Sztár 2015 – az énekesek feladata a nyolcadik adásban

Hatalmas feladat előtt állnak a Sztárban Sztár még versenyben lévő énekesei: a műsornak Magyarország – Norvégia EB pótselejtező visszavágóval kell majd megküzdenie a nézők kegyeiért! Az ország legnagyobb házibulijában a még versenyben lévő öt énekes közül három nemet vált a szóló produkciójában, így száll harcba az ország legsokoldalúbb énekese címért. A versenyzők a nézők és a zsűri pontjaiért két dalt adnak majd elő, lesz egy önálló dal és lesz egy közös produkció is. Lássuk a részleteket!

A fergeteges hangulatú, zenés átváltozó show rendkívül sikeres a nézők körében. A Sztárban Sztár idei szériájának hetedik adása – amelyben Rácz Gergő búcsúzott a vetélkedőtől – az elmúlt évadok minden eddigi nézettségi eredményét túlszárnyalta. Lassan mindenki belejön a szavazásba, hiszen a saját fejlesztésű TV2 Live applikáción keresztül folyamatosan rekordszámú szavazatot és oldalletöltést generálnak a nézők. A harmadik évad nyolcadik adása feltehetően ismét a készülékek elé ülteti a nézőket. Lássuk, kinek a bőrébe bújnak a következő vasárnap a Sztárban Sztár szereplők!

A műsor biztos továbbjutói: a Sztárban Sztár zsűri és Tilla!

Sztárban Sztár zsűri a hetedik adásban

Az ő bőrükbe bújnak az énekesek

Megint megkapta! Kovács Kati és Cserháti Zsuzsa után most az egyik legjobb hangú magyar énekes bőrébe kell bújnia Tóth Gabinak. Varga Miklóst hihetetlen hangterjedelem és sokoldalúság jellemzi, nem lesz egyszerű őt nőként utánozni, akár a Pandora’s Box-os, akár a színházi musicales, akár a szóló énekesi dalaiból választanak Gabi részére a szerkesztők.

Peter Srámek mikor először alakított női énekest, akkor Tina Turnerként levette Havas Henriket a lábáról! Péterfy Bori egyik slágerét fogja előadni, kíváncsian várjuk mit hoz ki belőle. A színésznő-énekesnő jelenleg a Péterfy Bori & Love Band tagja, de filmszerepei és a Terápia című tv-sorozat okán is ismerhetjük.

Nagyot kell énekelnie Wolf Katinak, aki Celine Diont kapta feladatul. Koncz Zsuzsa után elég éles váltás, de legalább nem férfiként kell szerepelnie Katinak. Celine Dion többszörös Grammy-díjas énekes, ő énekelte – sok más világsláger mellett – a Titanic című film My Heart Will Go On Oscar-díjas dalát is.

Mindenki nagyon imádja, ha Gáspár Laci nőnek öltözik, bár legutóbb Majka csaknem megfulladt a nevetéstől, amikor meglátta Lionel Richie képében. Donna Summer a 70-es évek diszkókirálynője, többszörös Grammy-díjas amerikai énekesnő, színésznő lesz Laci feladata vasárnap este.

Hogy mekkora világsztár Carly Rae Jepsen? Csak annyit mondunk az énekesnőről, hogy az Oscar-díjas Tom Hanks a főszereplője az I Really Like You dalához készített videójának, melyet több mint 100 millióan(!) néztek meg eddig a népszerű videómegosztó portálon. Na az ő bőrébe bújik Csobot Adél.

Carly Rae Jepsen – I Really Like You

A Sztárban Sztár énekesek közös produkciókkal is szórakoztatni fogják a közönséget, de erről egyelőre többet nem tudunk mondani, hisz ez mindig meglepetés.

Foci vagy Sztárban Sztár, Sztárban Sztár vagy foci? Vasárnap estig el kell dönteni!…

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top