Sztárban Sztár 2015 döntő: ezek lesznek a feladatok

Sztárban Sztár döntő második fordulóját, azaz az idei legeslegutolsó showt rendezik vasárnap a TV2-n. 2015-ben is különleges produkciókkal jelentkezett a csatorna szórakoztató műsora, mely hétvégén a végéhez ér, hiszen már csak a döntő második fordulója van hátra ebből az évadból. A négy kitűnő énekes – Csobot Adél, Tóth Gabi, Gáspár Laci és Peter Srámek – a döntő első fordulójában mindent elkövetett a sikerért, vasárnap este már a végső győzelemért fog küzdeni. Lássuk kinek milyen feladat jutott, hogy végül elnyerje a Magyarország legsokoldalúbb énekese címet!

A Sztárban Sztár 2015 döntőjében az énekesek szólóban és duettben is a színpadra lépnek. A duett partnerek ebben a showban Szonoki Péter (Bon Bon), Kasza Tibi (Crystal), Curtis és Eckü (Kelemen Kabátban) lesznek, aki saját magukat adják, tehát olyan sláger lesz az énekesek feladata, amit a vendégek vittek sikerre.
A 2015 évi Sztárban Sztár döntősei

Emlékeztetőül: a zsűri a döntőkben már nem szavaz, csak elmondja a véleményét az egyes produkciókról, így kizárólag a nézők döntenek arról, hogy ki lesz Magyarország legsokoldalúbb énekese 2015-ben.

Sztárban Sztár döntő második fordulója – feladatok:

Csobot Adél

Csobot Adél szóló produkciója Selena Gomez valamelyik száma lesz, majd Szolnoki Péterrel előadja a Féltelek című dalt.

Tóth Gabi

Tóth Gabi nagyon örült a döntő első fordulójában, mikor megtudta, hogy Kis Grófot kell alakítania. A duett partnere Kasza Tibi lesz, akivel az Amíg csak élek Crystal slágert fogják előadni.

Gáspár Laci

Ismét nőként láthatjuk a színpadon Gáspár Lacit, aki Bonnie Tyler valamelyik dalát fogja előadni. Belehalnia nem szabad, arra ott lesz a duett produkció Curtis-szel.

Peter Srámek

Peter Srámek sem ússza meg hogy női ruhába öltözzön, a csodálatos Hernádi Judit bőrébe kell bújnia. Ezután a Kelemen Kabátban Maradjatok gyerekek című slágerét adja elő Ecküvel.

Hogy milyen lesz a döntő? Az eddigi adásokból ítélve fergeteges! Nézzék csak a Sztárban Sztár fotó válogatásunkat:

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top