Sztárban Sztár 2015 döntő első fordulója

2015-ben is megismételhetetlen produkciókkal jelentkezett a TV2 szórakoztató műsora, a Sztárban Sztár, mely lassan a végéhez közeledik, hiszen már csak egy adás van hátra ebből az évadból. Négy kiváló énekes – Csobot Adél, Tóth Gabi, Gáspár Laci és Peter Srámek – versengett ma este a végső győzelemért, lássuk ki került közelebb – és ki távolodott el attól – hogy elnyerje a Magyarország legsokoldalúbb énekese címet!

A sztárok egy önálló- és egy sztárduett produkcióval léptek ma a közönség elé. A TOP4 énekes ismét mindent beleadott! Pedig ezen az esten nem eset ki senki.

Sztárban Sztár döntősök

Sztárban Sztár 2015 döntő: Csobot Adél, Gáspár Laci, Tóth Gabi és Peter Srámek

Sztárban Sztár 2015 döntő

Közös produkció: Demi Lovato – Realy Dont Care

A dalokat visszanézhetik, ha az alábbi összefoglalóban rákattintanak a címére!

Csobot Adél kapta a feladatot, hogy elkezdje a döntőt. Különleges feladatot kapott az énekesnő a műsortól, az operett színpad sztárja, Oszvald Marika bőrébe kellett bújnia. A dal: Hajmási Péter, a Csárdáskirálynő című operettből. Remek kezdés volt!

A második produkció egy duett volt: Tóth Gabi és Szandi mint két energiabomba hozta a Shakira és Rihanna számot: Can’t Remember to Forget You. A két popdíva fantasztikus, erotikától sem mentes produkciót tett le az asztalra.

Demjén Ferenc egyik számát kapta szóló feladatul Gáspár Laci: Hogyan tudnék élni nélküled. A romantikus poplegenda számát csodásan énekelte Laci.

A műsorban előbb rövid reklám szünet, majd Peter Srámek duett dala következett, a tavalyi győztessel, Pál Dénessel. Utóbbi alakította Somló Tamást és Péter Srámek Presser Gábort a Zenevonat című LGT dal előadásakor. A zsűri el volt ragadtatva produkciótól.

A második kört Tóth Gabi kezdte. Nemet kellett váltania az énekesnőnek a szóló produkciójában Sub Bass Monsterré változott, tehát rappelnie kellett egy kicsit: Gyulafirátót című dalt adta elő. Pörgött Gabi nyelve rendesen!

Kismama duó következett: Csobot Adél duett partnere az a Pásztor Anna volt, aki szintén anyai örömök elé néz. Ganxsta Zolee és Orsi dalát adták elő, melynek címe: Ha lemegy a nap. A zsűri szerint Anna elvitte a showt, ahogy az eredeti dalban Ganxta Zolee is tette.

Az utolsó szünetet követően Peter Srámek a mambó király Lou Bega képében jött el hozzánk vasárnap és elnyomta a Mambo No. 5 című dalt.

Az utolsó dal a versenyben a Grease című musical betétdala volt: Gáspár Laci duett partnere Kökény Attila volt, akivel Olivia Newton-John és John Travolta híres kettősét alakították: a You’re the One That I Want című számot adták elő.

Közös dalok sztárvendégekkel – képekben

Ezzel véget ért a produkciók sora.

A Sztárban Sztár 2015 döntőjének első fordulójában nem szavazott a zsűri és nem esett ki senki. A közönség háromszor voksolhatott kedvencére az ingyenes applikáció segítségével.

A sorrend az első forduló után:

1. Gáspár Laci
2. Peter Srámek
3. Tóth Gabi
4. Csobot Adél

Sztárban Sztár Top4

Sztárban Sztár döntősök, első forduló vége

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top