Sztárban Sztár döntő első fordulója következik vasárnap

Döntőjéhez érkezett a Sztárban Sztár: Csobot Adél, Tóth Gabi, Gáspár Laci és Peter Srámek közül még bárki megnyerheti a Magyarország legsokoldalúbb énekese címet. Ehhez ki más segíthetné jobban őket, mint a duett partnerként a műsorba visszatérő korábbi Sztárban Sztár versenyzők? Szandi, Pásztor Anna, Kökény Attila és Pál Dénes a vasárnap esti döntőben segíti az énekeseket.

A TOP4 versenyző a Sztárban Sztár kétfordulós döntőjében méri majd össze tudását a közönség szavazataiért. A beharangozóban a TV2 azt ígéri, hogy csak a nézők döntenek, ezért a Sztárban Sztár szavazás felértékelődik az utolsó két showra!

A döntősök legjobb fotói a műsorból

A Sztárban sztár énekeseinek feladata a döntő első fordulójában

Csobot Adél

Rendhagyó feladatot kapott az énekesnő a szervezőktől. Az operett színpad sztárja, Oszvald Marika bőrébe kell bújnia a kismamának, azaz egy operett dallal lép majd fel a döntő első adásában. Duett partnere az a Pásztor Anna lesz, aki szintén anyai örömök elé néz, ám az Anna and the Barbies énekesnője már előrébb tart Adélnál, amint azt a gömbölyűbb pocakja is sejtetni engedi. Ganxsta Zolee és Orsi dalának címe: Ha lemegy a nap – ez lesz az alkalmi duó feladata a showban.

Tóth Gabi

Nemet kell váltania Tóth Gabinak a szóló produkciójában. Ő lesz ugyanis Sub Bass Monster, tehát rappelni fog egy kicsit, hogy utána szuper szexi lehessen duó partnerével, Szandival. A két energiabomba énekesnő Shakira és Rihanna Can’t Remember to Forget You című dalával áll a nagyérdemű elé. Kíváncsian várjuk a produkciót!

Gáspár Laci

Máté Pétertől már énekelt a műsorban egy dalt Gáspár Laci, a Top 4 között egy újabb legenda bőrébe kell bújnia: Demjén Ferenc egyik számát kapta szóló feladatul. Ám ezen az estén sem ússza meg, hogy nőnek kelljen öltöznie! Partnere Kökény Attila lesz, akivel Olivia Newton-John és John Travolta híres kettősét alakítják majd a Gerase musicalből, a You’re the One That I Want című dalban Laci kapja Olivia szerepét…

Peter Srámek

Peter Srámek a mambó király Lou Bega képében jön el hozzánk vasárnap, hogy rögtön utána a korábbi Sztárban Sztár győztes Pál Dénessel egy jó LGT nótát adjon elő. Pál Dénes alakítja Somló Tamást és Péter Srámek Presser Gábort a Zenevonat című dalban.

Sztárban Sztár 2015 döntő: Csobot Adél, Gáspár Laci, Tóth Gabi és Peter Srámek

Sztárban Sztár szavazás a döntőben: minden voksnak jelentősége van

Most kizárólag a nézők döntenek! Használják az ingyenes TV2 Live alkalmazást, és szavazzatok! Csak Önökön múlik, hogy a finalisták közül ki lesz 2015 legsokoldalúbb magyar előadója.

Fotók: TV2/Sajtószoba

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top