Válótársak RTL Klub tv-sorozat – kezdődik a magyar dramedy

A Válótársak az RTL Klub új sorozata, mely három férj és három feleség párhuzamos története, mely egy elhagyott házban kapcsolódik össze. Főszerepekben: Stohl András, Gubás Gabi, Scherer Péter, Balsai Móni, Lengyel Tamás és Földes Eszter. Itt vannak a legfontosabb tudnivalók a válótársakról!

A Válótársak első része után az RTL Klub rögtön levetíti a másodikat is, azaz 2015. november 19-én 21:20-tól dupla epizóddal nyit a tv-sorozat.

Frissítve a következő rész tartalmával!

Válótársak – szereplők

Stohl András (Sáfár Bálint)
Lengyel Tamás (Hatvani Joci)
Scherer Péter (Jakab Dávid)
Gubás Gabi (Sáfár Zsófi)
Földes Eszter (Vándor Szonja)
Balsai Mónika (Jakab Tamara)

Természetesen rajtuk kívül még rengetegen szerepelnek a sorozatban, egyebek mellett egy X-Faktor győztes is bemutatkozik színészként! A főcímdalt pedig egy másik X-Faktor első helyezett, Oláh Gergő énekli.

Válótársak – a sztori

Sáfár Bálint, a sármos ingatlanügynök félrelép a szomszédasszonnyal, ezért felesége, Zsófi – akivel két közös gyermeket nevelnek – kirakja a szűrét. A férfi beköltözik egy eladásra váró, üresen álló házba. Sáfár Bálintot (Stohl András)  ingatlanügynök. Munka után gyönyörű felesége, Zsófi és két fia várja otthon. Bálintnak ez mégsem elég: minden nővel kikezd. A sokadik affér után felesége kirúgja a házból. Bálint hiába próbálja meg visszaszerezni régi életét, vadászösztöne mindig új kalandra csábítja. Hiú, szeret a középpontban lenni, irányító és szervező típus. A kétkezi munkát másokra hagyja, ha vacsorát kell főzni, csak bedob egy fagyasztott pizzát a sütőbe. Bálint kedves gesztusokkal próbálja jóvá tenni hibáit, mégis újra elköveti őket. Amilyen önző férjként, olyan figyelmes apaként: időt szakít arra, hogy elvigye fiait fociedzésre és esti mesét olvasson nekik.

Bálint épp aznap költözik új otthonába, amikor Hatvani Joci (Lengyel Tamás), a felújítással megbízott ezermester is ugyanitt húzza meg magát.

Harmadikként Jakab Dávid (Scherer Péter) üzletember költözik hozzájuk, aki házassági évfordulóján kénytelen megtudni, hogy felesége, Tamara régóta undorodik tőle, és most válni akar.

A feleségek a Válótársakban

Sáfár Zsófi (Gubás Gabi) Bálint felesége rendezvényszervező cégnél dolgozik. A munka mellett példás anya és háziasszony. Bálint a nagy szerelem az életében, mindig hűséges volt hozzá. Bálint nem. Zsófi mégis sokszor megbocsájtott, abban a hitben, hogy férje megváltozik. Elfáradt abban, hogy a férfi hazugságait és ígéreteit hallgassa, kidobja a házból. Próbál új kapcsolatot kezdeményezni, de nem tud elszakadni Bálinttól: összeköti őket a két gyerek és a közösen eltöltött évek.

Vándor Szonja (Földes Eszter) Joci felesége nem vágyik karrierre, férjéből és alkalmi munkákból él. Szélsőséges, neurotikus. Retteg a magánytól. Képtelen a boldogságra, mindig talál okot arra, hogy aggódjon valamiért. Kamaszkorában jött össze Jocival, ő volt az egyetlen férfi az életében. Önbecsülése romokban van, amiért nem tud teherbe esni. Éppen ezért fél, hogy túl kevés Jocihoz. Birtoklási vágya egyre erősebb, féltékenységi rohamai egyre nagyobbak. Nem veszi észre, hogy megtermékenyítési őrülete már tönkretette a közöttük lévő intimitást: szexszel akarja visszahódítani Jocit, de ezzel csak még jobban elijeszti.

Jakab Tamara (Balsai Mónika) Dávid felesége ambícióiról, ha volt egyáltalán, régen lemondott a kényelemért cserébe, amit férje biztosít neki. A házimunkát rangon alulinak tartja, a gyereknevelés alatt a kényeztetést érti. Tizenhat évnyi házasság után teljesen átvette az irányítást férje felett, mégis szenved attól, hogy papucsot csinált belőle. Hideg és bosszúálló típus, nem fél eszközként használni gyermekeit Dávid ellen. Miután férje elköltözik, megretten a gondolattól, hogy addigi egzisztenciáját elveszítheti. Dávid új határozottsága és keménysége egyszerre vonzza és taszítja.

Válótársak 1. rész. A tartalomból

Bálint, a csapodár ingatlanügynök lebukik, ezért felesége, Zsófi kirúgja otthonról. Bálint egy felújítás alatt álló házba költözik. Meglepetésére ott találja Jocit is, az ezermestert, aki hisztérikus barátnője elől menekül. Dávid mindent elkövet, hogy unatkozó felesége, Tamara kedvére tegyen, de a házassági évfordulójuk durva veszekedésbe torkollik. Ő is kopog a kanlak ajtaján, hogy barátjától, Bálinttól menedéket kérjen.

Válótársak 2. rész. A tartalomból

Bálint wellness napra megy Dáviddal és Jocival. Miközben Bálint felszed valakit, Dávid és Joci berúgással enyhítik a kapcsolataik vége fölött érzett bánatukat. Bálint megpróbálja elvesztett jegygyűrűjét visszaszerezni, Dávid kijózanodva fia iskolájába megy, ahol Tamara bejelenti, válni akar. Szonja azt hiszi, Joci csalja, ezért öngyilkosságot kísérel meg.

Válótársak 3. rész. A tartalomból

Vetítés: 2015.11.26-án

Válótársak 4. rész. A tartalomból

Vetítés: 2015.12.03-án

Válótársak 5. rész. A tartalomból

Vetítés: 2015.12.10-én

Válótársak 6. rész. A tartalomból

Vetítés: 2015.12.17-én

Válótársak 7. rész. A tartalomból

Vetítés: 2016.01.07-én

Válótársak 8. rész. A tartalomból

Vetítés: 2016.01.14-én

Válótársak 9. rész. A tartalomból

Vetítés: 2016.01.21-én

Válótársak 10. rész. A tartalomból

Vetítés: 2016.01.28-án

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top