Válótársak – a kilencedik rész tartalmából

2016. január 21-én csütörtökön a kilencedik epizód következik a Válótársak című új magyar tv-sorozatból az RTL Klubon. A férfiak becsődölnek a ház vásárlóinak elriasztásával, melynek súlyos következményei lesznek a kanlakra nézve. Jelenetfotók, videóelőzetes és rövid tartalom a következő epizódból. Főszereplők: Stohl András, Gubás Gabi, Scherer Péter, Balsai Móni, Lengyel Tamás és Földes Eszter.

A sorozat beharangozójában ismertettük a legfontosabb tudnivalókat, bemutattuk a szereplőket és röviden összefoglaltuk az első és a második rész tartalmát. További összefoglalók: 3. rész; 4. rész; 5. rész; 6. rész; 7. rész; 8. rész.

A három – önhibájából, vagy azon kívül – szingli férfi, Bálint (Stohl András), Dávid (Scherer Péter) és Joci (Lengyel Tamás) egy közös lakásban éli mindennapjait ám az életüket nem csak saját maguk alakítják, hanem az abban szereplő nők is. Míg Bálint visszakérezkedne feleségéhez, Dávid folyamatosan eltávolodik az övétől, Joci pedig menekül korábbi kapcsolatából.

Válótársak 9. rész. A tartalomból

A férfiak terve, hogy elijesszék a kanlak potenciális vásárlóit, becsődöl. Tamara ki akarja semmizni Dávidot. Dávid összeveszik az ügyvédjével és lecseréli, de később rájön, hogy ez hiba volt. Noémi ráhajt Jocira, Szonja mindent megtesz, hogy eltávolítsa a lányt a kanlakból. Dávid nehezen, de tudomásul veszi, hogy a doktornő csak a pácienseként tekint rá. Joci és Szonja együtt vacsoráznak, de a lány továbbra sem boldog. Bálint véletlenül összefut régi szerelmével, Leonórával. A találkozást szeretkezéssel ünneplik meg. Bálint bevallja a fiúknak, hogy a kanlakot megvették.

A tv-sorozat igazi sztárparádéval ülteti csütörtökönként a televízió elé a nézőket.

Válótársak – jelenetfotók

A Válótársak sorozat 10 epizódja során Bálint őszinte kísérleteket tesz Zsófi visszahódítására és a család újraegyesítésére, miközben újabb és újabb nőügyeivel csak szabotálja a békülési kísérleteket. Joci előtt a sorozat folyamán kitárul a világ, és egyik laza kapcsolatból a másikba vándorol, míg ex-barátnője megállás nélkül nyomasztja őrült húzásaival és gyerekcsinálási terveivel. Dávid is nagy utat jár be: az évad során stresszes családapából felszabadult férfiember lesz.

2016. 1. 21. csütörtök este RTL Klub 21:25 Válótársak.

fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top