Válótársak – a harmadik rész tartalmából

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Válótársak címmel új magyar tv-sorozat indult a múlt héten az RTL Klubon. Első alkalommal egyszerre két részt láthattak a nézők, ezen a héten a harmadik epizódot vetíti a csatorna. Jelenetfotók és rövid tartalom a következő epizódból. Főszereplők: Stohl András, Gubás Gabi, Scherer Péter, Balsai Móni, Lengyel Tamás és Földes Eszter.

A sorozat beharangozójában ismertettük a legfontosabb tudnivalókat, bemutattuk a szereplőket és röviden összefoglaltuk az első és a második rész tartalmát.

Válótársak 3. rész. A tartalomból

Joci (Lengyel Tamás) Szonja (Földes Eszter) autóbalesete után rájön, hogy az nem véletlen volt. Szonja hazaszökik a kórházból. Zsófi (Gubás Gabi) lemondja Bálint(Stohl András) születésnapi buliját. Bálint bánatában ráhajt a fényképésznőre, aki Jocival dolgozna. Bálint rábeszéli Jocit a fotózásra, de nem árulja el, hogy címlapra kerül. Dávid (Scherer Péter) infarktust kap, Tamara (Balsai Móni) menti meg. A kórházban Dávid megismeri Szatmári doktornőt, aki nagyon jó hatással van rá…

Válótársak – jelenetfotók

A Válótársak sorozat 10 epizódja során Bálint őszinte kísérleteket tesz Zsófi visszahódítására és a család újraegyesítésére, miközben újabb és újabb nőügyeivel csak szabotálja a békülési kísérleteket. Joci előtt a sorozat folyamán kitárul a világ, és egyik laza kapcsolatból a másikba vándorol, míg ex-barátnője megállás nélkül nyomasztja őrült húzásaival és gyerekcsinálási terveivel. Dávid is nagy utat jár be: az évad során stresszes családapából felszabadult férfiember lesz.

Csütörtök este RTL Klub 21:20 Válótársak.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

2 Comments

  1. thctr2016-06-29

    Ne haragudjatok, de foto kredit hogyan kerult erre a kepre, amikor ez egy screen shot a filmbol. Ennel a jelenetnel NEM VOLT FOTOS.

    1. Csibészke Magazin2016-06-29

      Köszönjük a jelzést.

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top