Válótársak – a negyedik rész tartalmából

2015. december 3-án a negyedik epizód következik a Válótársak című új magyar tv-sorozatból az RTL Klubon. Első alkalommal egyszerre két részt láthattak a nézők, a továbbiakban pedig hetente egyet vetít a csatorna. Jelenetfotók és rövid tartalom a következő epizódból. Főszereplők: Stohl András, Gubás Gabi, Scherer Péter, Balsai Móni, Lengyel Tamás és Földes Eszter.

A sorozat beharangozójában ismertettük a legfontosabb tudnivalókat, bemutattuk a szereplőket és röviden összefoglaltuk az első és a második rész tartalmát. További összefoglaló: 3. rész.

Mostanra már kiderült, hogy Bálint (Stohl András) és Dávid (Scherer Péter) visszaköltöznének feleségeikhez, ám különböző okok miatt ez egyelőre lehetetlennek tűnik. Joci (Lengyel Tamás) viszont próbál elszakadni korábbi kedvesétől, aki meggondolatlanságával folyamatosan kellemetlen helyzetbe hozza.

Válótársak 4. rész. A tartalomból

Dávid idegen nő mellett ébred, a fiúk segítenek felidézni az előző éjszakát. Joci és Szonja (Földes Eszter) összevesznek azon, kinél legyen Csülök malac, a kis házi kedvenc. Bálint arra gyanakszik, hogy Zsófi (Gubás Gabi) egy férfival utazik Prágába. Bálintot meglátogatja apósa és pár hetet ad neki, hogy eladja a villát. Tamara Balsai Mónika) és Zsófi nem engedik a gyerekeket a kanlakba, amíg nincs kitakarítva, ezért a férfiak felfogadják Joci anyját, Hilda nénit Börcsök Enikő) takarítónőnek. Hilda azonnal munkába állítja a pasikat.

A tv-sorozat igazi hazai sztárparádét vonultat fel, a főszereplők mellett feltűnik például Börcsök Enikő, Kovács Patrícia és Kulka János is.

A Válótársak sorozat 10 epizódja során Bálint őszinte kísérleteket tesz Zsófi visszahódítására és a család újraegyesítésére, miközben újabb és újabb nőügyeivel csak szabotálja a békülési kísérleteket. Joci előtt a sorozat folyamán kitárul a világ, és egyik laza kapcsolatból a másikba vándorol, míg ex-barátnője megállás nélkül nyomasztja őrült húzásaival és gyerekcsinálási terveivel. Dávid is nagy utat jár be: az évad során stresszes családapából felszabadult férfiember lesz.

2015. 12. 03. csütörtök este RTL Klub 21:20 Válótársak.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top