Csúcsformában sorozat 1. évad 3. részének tartalma

Az epizód címe: A Török. Egy neves ügyészt meggyilkolnak, a nyomozás szálai a hírhedt alvilági figurához vezetnek. A Csúcsformában amerikai akcióvígjáték-sorozat első évadának 2. részét 2016.08.26-án 21:25 órától vetíti az RTL Klub. Az epizód tartalmából. Országos tévépremier. Az egyes epizódok megtekintése 16 éven aluliaknak nem ajánlott!

Előzmények: 1998-ban Jackie Channel és Chris Tuckerrel a főszerepben készült egy mozifilm is Csúcsformában címmel. A sztori a sorozatban is hasonló: a fegyelmezett hongkogi nyomozó kénytelen együttműködni a szeleburdi amerikai kollégájával…

Csúcsformában 1. évad 3. rész tartalmából

Carter és Lee egy graffitis nyomába erednek, mivel a fiú feltehetőleg szemtanúja volt egy neves ügyész ellen elkövetett gyilkosságnak. A nyomok a Török becenevű hírhedt alvilági főnökhöz vezetnek, miközben Ginardi kerületi ügyész is tiszteletét teszi a rendőrkapitányságon, hogy megsürgesse a nyomozást.

Csúcsformában amerikai sorozat

Szereplők: Justin Hires (Carter), Jon Foo (Lee), Aimee Garcia (Didi Diaz), Page Kennedy (Gerald), Wendie Malick (Lindsay Cole)

Forrás: http://rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top