UPC Direkt előfizetők is megnézhetik – kódolatlanul!

AXN TV csatornák kódolatlanul a UPC Direkt kínálatábanStar Wars összes az AXN kínálatában, melyet – sok más izgalmas filmmel és tv-sorozattal együtt – a UPC Direct ügyfelei a kódolatlan hónapnak köszönhetően kivétel nélkül mind újranézhetnek.

Egy hónapon keresztül, október 1. és november 2. között kódolatlan elérést kínál előfizetőinek az AXN és az AXN Black csatornákhoz a UPC Direct műholdas TV szolgáltató.

AXN Star WarsEbben a hónapban kiemelt figyelmet kap a Star Wars, hisz a sorozat mind a hat epizódja megtekinthető lesz az említett csatornákon. Ennek köszönhetően a világ egyik legismertebb galaktikus eposzának rajongói méltó módon készülhetnek fel a történet várva várt legújabb, hetedik felvonásának decemberi bemutatójára, amely immár Disney-produkcióban és új rendezővel készül. Október elején az első három részben izgulhatunk Anakin Skywalkerért, amint ifjú jedi lovagból Darth Vaderré válik a Baljós árnyak, A klónok támadása illetve a Sith-ek bosszúja részekben. Ezeket követik a legkorábban forgatott részek: az Új remény, A birodalom visszavág és A jedi visszatér. És ha mindez nem lenne elég, az igazi Star Wars rajongók izgalmas dokumentumfilmeken keresztül is bepillanthatnak George Lucas varázslatos világának kulisszái mögé. Sőt, a kódolatlanul elérhető tartalmak között most a Star Wars: Lázadók című 3D-s, számítógépes animációs sorozatot is megtaláljuk az AXN Black műsorán.

Ebben az időszakban nem csak a galaktikus polgárháború izgalmai miatt érdemes figyelemmel követni a filmeket, mivel a kódolatlan hónap alatt a most 15. születésnapját ünneplő UPC Direct Facebook oldalán (facebook.com/UPCDirectHU) az AXN-nel közös nyereményjátékok indulnak, melyeken többek között Star Wars-os ajándékokat sorsolnak ki azok között, akik helyesen válaszolnak az epizódokkal kapcsolatban feltett kérdésekre.

Az AXN és az AXN Black csatornák a szolgáltató Plus TV és SuperPak csomagjaiban érhetők el, a kódolatlan hónapnak köszönhetően pedig most októberben és november első két napján a Light TV és Medium TV csomagok előfizetői is korlátlanul nézhetik a filmekben és sorozatokban gazdag csatornákat. Érdemes tehát minden UPC Direct előfizetőnek az AXN e két csatornájára kapcsolnia, hogy biztosan ne maradjon le a különleges Star Wars maratonról.

Forrás: Well
Fotó: facebook.com/UPCDirectHU

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top