ValóVilág 7 beköltözőshow november 16-án!

Alighogy a sztárok kiköltöznek a dzsungelből, a leendő valóságshow hősök beköltöznek a ValóVilág villába! November 16-tól kezdetét veszi a show, ami senkit nem hagy hidegen. A ValóVilág hetedik szériájához érkezett és most sem ígér mást, mint az elmúlt években.

A ValóVilág6-hoz hasonlóan most is az RTLII-n követhetjük majd napról-napra a Villalakók életét. Az RTLII történetének legnagyobb vállalkozása volt a VV6 elindítása, a közel egymilliárd forint költségvetésű produkció a várakozásokon felül teljesített. Első adását, a beköltözést (2014.01.12.) a teljes lakosságból több, mint 600ezer néző követte. A kereskedelmi célcsoportban pedig idősávjában nem talált legyőzőre. A négy hónapon át tartó műsorfolyam alatt végig jól teljesített, így nem volt kérdés, hogy folytatása következik.

A VV6-ban, először a valóságshow történetében nem volt beszavazó-show, rögtön hatan költözhettek be. Vasárnap is egyenesen a Villába vezet majd a hat kiválasztott útja a stúdióból és aztán naponta követi őket a többi játékos, amíg el nem éri teljes létszámát a csapat. A Villa erre a szezonra is új arculatot kapott, egyik látványossága az „Aurelio emlékfal”, hatalmas propellerekkel.

Magyarországon a ValóVilág6 volt az első tévéműsor, amelyben emelt díjas sms helyett ingyenes mobiltelefonos applikáción keresztül lehetett szavazni. Több, mint 280 ezren töltötték le az alkalmazást készülékeikre. A felhasználók közel 6 millió impulzust generáltak a párbajok alkalmával. A VVAPP különlegessége, hogy a nézők a szavazás ideje alatt bármikor megváltoztathatják véleményüket, így voksukat akár vissza is vehetik és leadhatják egy másik játékosra. A VV6 során a szavazatok 24%-át ily módon változtatták meg. Az applikációval a VV7 alatt még több lehetősége lesz a nézőknek a Villalakók sorsát befolyásolni. Aki már letöltötte a VVAPP-ot, annak frissítenie kell és regisztrációját újból megerősíteni.

A ValóVilág applikáció péntektől elérhető android, iOS és Windows Phone rendszeren!

A ValóVilág 7 november 16-tól az RTLII-n.
Auréliónak most a BeleValóVilágban jut főszerep.

A VV7 során a Kihívás, Kiválasztás és a Párbaj hármasa nem változik, azonban a Villalakókat várja egy különleges újítás, ami még izgalmasabbá teszi a játékot. Ahogy beköltözött az összes játékos erre fény derül majd.

Ha ValóVilág, akkor a BeleValóVilág sem maradhat el, ebben a szezonban két új műsorvezető mutatkozik be. A VV6 győztese Aurelio és a VV4 botrányhőse Baukó Éva várja majd november 17-től a nézőket. Minden este a ValóVilág után BeleValóVilág, ahol a műsorvezetők stúdióvendégekkel elemzik a történéseket.

A csatorna nem szakít a hagyományokkal, a győztes jutalma most is egy autó, egy lakás, egy utazás és havi egymillió forint egy teljes éven át.

November 16-án 19 órától Beköltöző show az RTLII-n. Hétfőtől az élő adásokat 22 órától követhetik a nézők, aki lemaradt napközben az ismétlések során pótolhatja. A BeleValóVilág pedig hétfőtől 23 órától látható.

Forrás (fotó): rtlklub.sajtoklub.tv

Frissítés: a beköltözők bemutatkozása

{adinserter 6}

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top