X-Faktor harmadik élő adás: kiesett Kállai-Kiss Zsófi

Az X-Faktor ötödik évadának harmadik élő showjában Kállai-Kiss Zsófi énekesnőtől kellett elbúcsúznunk. A mentorok a párbaj után még megmenthették volna, de nem tették, így számára ez a verseny itt véget ért.

Az este folyamán tizenegy produkciót láthatott a közönség, Tóth Gabi versenyben lévő két csapata mellett kilenc énekes állt az élő showban a közönség elé. Csak emlékeztetőül: Alföldi Róbert a fiúk, Szikora Róbert a lányok, Little G pedig a 25 év felettiek mentora a 2014-es X-Faktorban.X-Faktor 2014. a mentorok

A harmadik élő show első versenyzője Nagy Richárd volt. Alföldi Robi mentoráltja az AC/DC – TNT című számával nyitott. Jó hogy mondta valaki, hogy ez AC/DC volt… Saját mentorán kívül a többiek “stílusidegennek” érezték a feldolgozást. Minden a helyén volt, mégis hiányzott valami.

Little G. versenyzője, Horányi Juli következett. A Republik – Kék és narancssárga dalának feldolgozásával szerintünk mellényúlt, Alföldi Róbert szerint sem sikeredett valami jól a produkció, “kicsit szépelgő” – mondta a mentor. A lényeg azonban az, hogy a közönség hogy értékelte az előadást. Amit mi pozitívumnak tartunk a produkcióban, az elsősorban az, hogy Juli magyarul énekelt!

Az X-Faktor előző adásának párbajhőse, Andelic Jonathan következett. Végre egy olyan előadás, amelyik minden mentornak tetszett! Whitney Houston -My Love Is Your Love számával egyértelmű sikert aratott Little G mentoráltja. Ráadásul az ő nevét mondta be először Istenes Bence, amikor a továbbjutókat sorolta a műsor végén!

Ismét egy párbajhős következett! Az első élő showból párbajgyőztesként továbbjutott Jakab-Péter Izabella nagy fába vágta a fejszéjét: Zámbó Jimmy bármely dalát elénekelni nagy kihívás, így volt ez a király Még nem veszíthetek című számával is. Szerintünk kicsit darabos, de jó előadás volt. A mentorok véleménye megoszlott, kapott hideget is, meleget is izabella, de abban mindenki egyetértett: gyönyörű volt az énekesnő.

Alföldi Róbert következő versenyzője “jó is produkciót nyújtott”.  Benji tiszta lapos versenyzőként már az X-Faktor harmadik élő adásában lépett fel! És ezen a napon jobban teljesített, mint a múlt szombati showban.

Tha Shudras, Tóth Gabi csapata folytatta a műsort és talán a legjobb produkciót nyújtotta az élő showk tekintetében. Szikora Robi fanyalgott ugyan egy kicsit a maszkok miatt, de jól muzsikált a csapat és ez a lényeg.

A fiúk közül Borbély Richárd lépett a közönség elé. Alföldi Róbert énekese apró technikai hiba miatt kicsit késve kezdhette csak meg a produkcióját, ez azonban nem látszott meg az előadásán.

Kállai-Kiss Zsófi eddig remekelt és ezen az estén is “széténekelte a színpadot”. Szikora Robit ennek ellenére nem érintette meg Michael Jackson – Earth Song című dala és a többi mentor – Little G kivételével – sem volt maradéktalanul elégedett. Zsófi mentora egyértelműen jónak értékelte a produkciót.

A műsor utolsó három fellépője közül elsőként Tóth Gabi csapata, a Spoon folytatta az élő showt. Máté Péter – Azért vannak a jóbarátok dala telitalálat volt! Az énekes hangja, a szám ismertsége és kedveltsége, valamint a remek feldolgozás egyértelműen sikerre volt ítélve!

Az X-Faktor mackója, Szabó Richárd Luis Armstrong – What a wonderful world örökzöldjével állt a közönség elé, Szikora Robi szerint ipari mennyiségű hamis hanggal.

Tóth Andi - X-Faktor 2. élő show

Az utolsóként fellépő versenyző a lányok csapatából Tóth Andi volt, aki bevállalta a Queen – Show must go on című dalát egy szál harmónika (Szabó Ádám) kísérettel! Bravúros dolog volt, valamennyi mentor el volt ragadtatva az előadástól. Szerintünk ez volt az est legjobb produkciója!

Az X-Faktor videókat itt visszanézheti!

A sztárvendég ByeAlex ünnephez méltó dala és a négy mentorral előadott közös produkció után jött az idegőrlő eredményhirdetés. Istenes Bence addig sorolta a továbbjutókat, amíg végül csak két versenyző maradt a színpadon: Kállai-Kis Zsófi és Horányi Juli, mindketten Little G mentoráltjai.

Little G könnyeivel küszködve Kállai-Kis Zsófit küldte haza, csakúgy mint Tóth Gabi, Szikora Robi és Alföldi Róbert. Ez a vége: X-Faktor harmadik élő adás – kiesett Kállai-Kiss Zsófi, aki így nyilatkozott a verseny után:

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top