Zsaruk: szeptember 1-től új sorozat a tv2 műsorán

Ahogy előre jeleztük, szeptember 1-től indul a tv2 új tv-sorozata, Zsaruk címmel. A doku-reality műfaj kedvelői minden hétköznap este új zsarutörténetet ismerhetnek meg!

Zsaruk - doku-reality a tv2 műsorán!

A TV2-n hétköznaponként 20:15-kor látható doku-reality mai, első epizódjában egy sztriptíztáncosnő rabolja ki a legénybúcsúján mulató vőlegényt. Figyelem, az új tv-sorozat átírja a tv2 műsorrendjét!

Minden nap akcióban!

Megdöbbentő bűncselekmények, izgalmas nyomozások, hihetetlen fordulatok a TV2-n – soha nem látott közelségből, az áldozatok és a zsaruk szemével. Célkeresztben: valódi bűnügyek. Legyen szó csalásról, zsarolásról, emberrablásról, drogról, eltűnésről, önbíráskodásról, vagy akár gyilkosságról – a zsaruk bátran néznek szembe a veszéllyel.

Zsaruk – első rész

A ma képernyőre kerülő első epizódban egy pórul járt vőlegény kálváriáját láthatják a nézők. A házasságra készülő férfinak legjobb barátja szervezi meg legénybúcsúját, ami bűncselekménnyel végződik. Az est hangulatát fokozandó, sztriptíztáncosnőt rendelnek, aki nem szexi táncával, hanem valami egész mással kábítja el, majd rabolja ki a vőlegényt. A készpénzen és az értékes technikai eszközök mellett a frissen vásárolt jegygyűrűnek is nyoma vész. A zsaruk a táncosnő nyomába erednek. Az, hogy megússza-e a leendő férj, és visszakapja-e az esküvő elengedhetetlen kellékét, kiderül a Zsaruk ma esti adásából.

Zsaruk – minden hétköznap 20:15-től a TV2-n!

Alex, a Zsaruk egyik főszereplője a Mokkában!

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top