Anikó babát vár – bye, bye Budapest!

Anikó babát vár - bye, bye Budapest!Anikó a kezdetektől fogva alapember az Éjjel-Nappal Budapest című tv-sorozatnak az RTL Klub műsorán, most azonban elbúcsúzik, mivel anyai örömök elé néz.

A búcsú olyan közeli, hogy ma este látható utoljára az RTL Klubon futó Éjjel-Nappal Budapestben Nádai Anikó a sorozat egyik első főszereplője. 2013. február 11-én a történet azzal kezdődött, hogy Anikó vidékről egy fővárosi albérletbe költözött, ahol találkozott Joe-val, Marcival, Lalival és a többiekkel.

Anikó azóta 486 részben szerepelt, ma a 487.-ben elköszön barátaitól és a nézőktől.

Nehéz szavakba önteni, hogy mit érzek. Egyáltalán nem volt könnyű számomra ez az utolsó rész, hiszen nagyon-nagyon szerettem a sorozatot, az életem részévé vált. A többiekkel szinte egy családot alkottunk, velük mindent megoszthattam. Kettős érzés van bennem, egyrészt szomorú vagyok a búcsú miatt, másrészt boldog vagyok, hiszen egy teljesen új élet vár rám, ahol 100%-ig szeretnék megfelelni, hiszen édesanya leszek. – mondta Anikó, aki a felvételek során többször sírva fakadt.

Hogy milyen érzelmeket vált ki Anikó búcsúja a többiekből, és hogy milyen ajándékokat kap a távozó főszereplő, az kiderül ma este 19:20-kor az RTL Klubon.

Forrás: RTL Klub/ Sajtóklub.tv

Anikó az Éjjel-Nappal Budapest című tv-sorozat többi szereplőjével{adinserter 4}

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top