Dr. Tóth pénteki rendelése: diéta zamatos ételekkel

Hétköznaponként mindennapi betegségeinkkel, problémáinkkal fordulhatunk Dr. Tóth Tamáshoz, aki délutánonként az RTL Klub műsorán vezet orvosi talkshow-t. Az aktuális – péntek délutáni – témák: fiatalos külső műtét nélkül, a körömvágás, agyunk működése és diéta zamatos ételekkel. Az egészségügyi talkshow 2014. december 19-i, pénteki műsorának beharangozója.

Sok nő álmodik olyan módszerekről, amelyek műtét és különösebb szenvedés nélkül eredményeznek fiatalosabb külsőt. Dr. Tóth egy szakértő segítségével mutat be olyan arc-és dekoltázskezeléseket, amelyekkel bizonyítottan elérhetjük ezt.

Gondolták volna, hogy a körömvágás módja befolyásolhatja egészségügyi állapotunkat? Dr. Tóth bemutatja, hogyan előzhető a meg a benőtt köröm, illetve hogy miképp kezelhető a már kialakult probléma.

Dr. Tóth péntek délutáni témái: fiatalos külső műtét nélkül, a körömvágás, agyunk működése és diéta zamatos ételekkel.

Sokszor véljük megfejthetetlennek a másik nemet. Dr. Tóth egy humoros kvízjátékon keresztül mutatja be a női és férfi agy működésének különbségeit, melyek miatt gyakran nem értjük egymást.

Sokan azt gondolják, hogy a kalóriacsökkentett ételek kevésbé finomak, mint a hagyományos alapanyagbók készültek. Dr. Tóth olyan ételeket mutat, melyekkel nem kell lemondanunk a zamatos ízekről, mégsem vezet hízáshoz a fogyasztásuk.

Dr. Tóth Tamás – és a műsor – célja, hogy minél több ember figyelmét felhívja arra, mekkora kincs az egészség. A fenti kérdéseket 2014. december 19-én, pénteken 16:50-től vitatja meg a nézőkkel, szakemberekkel Dr. Tóth.

RTL Klub
Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

{adinserter 4}

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top