Hogyan legyek jó pasi? Van rá öt tippünk!

Az a pasi, amelyik büdös, fogatlan és koszos, ráadásul folyamatosan böszmeségeket beszél nem jön be a lányoknak, ezt mindenki tudja. Ő még nem olvasta a „Hogyan legyek jó pasi?” című cikkünket:
Őmég nem olvasta a Hogyan legyek jó pasi című cikkünket...

Azt kevesebben, hogy melyik az a pasi típus, amelyik egyértelmű sikerre vezeti a srácokat?

Ha feltetted már magadnak ezt a kérdést – hogyan legyek jó pasi? – akkor olvasd el a cikkünket, hátha tudunk adni pár jó ötletet!

Következzen öt tipp ahhoz, hogyan legyél jobb pasi, mint amilyen most vagy!

Legyél ápolt pasi!

Az ápoltság nem keverendő össze az illatszerek túlzott használatával, továbbá az illatszer nem helyettesíti adott esetben a tusfürdőt vagy a szappant! Az ápoltság alatt a ruházatot, a hajat, a fogakat is értem, nem csak a testfelületeket. Egy ápolt ember – legyen az férfi vagy nő – közelsége sosem visszataszító, sőt ismeretlenül is bizalmat kelt a másikban.

Legyél sportos pasi!

Kortól egészségi állapottól függetlenül lehet sportolni! Van aki maratoni távokat fut le naponta, van aki csak a munkahelyéig kerékpározik. A sportos és ápolt pasinak nyert ügye van a csajoknál!

Legyél művelt, tájékozott!

A tájékozottság, műveltség és az iskolázottság nem mindig járnak kézen fogva, láttam én már diplomás bugrist nem is egyet! A csajok azonban elvárják, hogy az ápolt, sportos pasi legyen képes kommunikálni is. Legyen mondanivalója, illetve tudjon hozzászólni mások témájához! A szép, de üres mindenben kiábrándító!

Legyél tisztelettudó, illedelmes!

Az a férfi, aki már az első randin a testnyílásain különféle gázokat enged el hangjelenségek kíséretében, ne várja el hogy a nők elolvadjanak tőle, akár hogyan is néz ki! Viselkedésében, beszédében éreztesse, hogy megadja partnerének a tiszteletet, de el is várja azt másoktól is.

Legyél türelmes pasi!

A női lélek rejtelmei kiismerhetetlenek, sokszor érezzük azt velük kapcsolatban, hogy amikor nemet mondanak, az tulajdonképpen igent jelent és fordítva. A türelmes pasi kivárja, amíg a hölgy saját maga eldönti mit akar, a ravaszan türelmes pedig segíti őt a döntésében!

Ezek a mi tippjeink. Ha neked még van ötleted a témával kapcsolatban, ne fogd vissza magad, mond el a véleményedet a lap alján ↓, vagy a facebookon!

2 Comments

 1. Martin2014-03-24

  És mi van akkor, ha kedvel, jól érzi magát velemi, sőt szinte mindig a közelembe van és még bulizni is együtt járunk, de mikor elhívtam randira a „maradjunk barátok” szöveggel jön?

  1. Mihály2014-11-19

   Kedves Martin!

   Ez szerintem nem ilyen egyszerű, megérteni őt, hogy miért ezt gondolja! Valószínűleg „nem vagy elég jó pasi” az ő szemében. Az is lehet, hogy nem tudja, valójában kit akar, esetleg van valaki más pasi is a háttérben.
   Én is hasonló problémákkal küzdök, régebben méginkább nem értettem a nőket. Nekem sokat segített Zsedényi Csaba „Kulcs a nőkhöz” című műve. Persze én sem „értem még révbe”, folyamatosan próbálkozom. Neked is ezt ajánlom, sose búsulj egy nő miatt túl sokáig, és soha ne add fel! :-)

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top