Láncra vert szerelem 29. rész tartalma

Rafael és Laura egy pillanatra ismét egymásra találtak Tatiana érettségi bankettjén. A mexikói romantikus tv-sorozat 29. részét 2016.08.04-én 11:00-kor vetíti az RTLII. Országos tévépremier! Korhatár: 12 év.

Előzmények: Gabriela a nála jóval idősebb gazdag üzletember, Ignacio Aguilera felesége, aki mellett saját divatcéget hozott létre. Laura keserűségben éli az életét, mivel a kizárólag a szállodáival törődő férje, Rafael mellett neki csak az anyaszerep jut. Gabriela és Rafael találkoznak a tengerparton…

Az előzőrészben történt: Salomon mesterkedései alapján Rosario DNS tesztje negatív lesz.

Láncra vert szerelem 29. rész tartalma

Tatiana érettségi bálja után Laura és Rafael végre őszintén beszélnek egymással, de Laura félreérti a helyzetet. Laura keserűséggel a hangjában bevallja Tatianának, hogy nem szeretné, hogy ha ő is csak háziasszonyként élné le az életét. Alicia terveket sző, hogy újra összehozza Laurát és Rafaelt, amibe Ninát és Mauriciót is bevonja. Gabriela apja bevonul az alkohol elvonó intézetbe.

Láncra vert szerelem mexikói romantikus sorozat

Főszereplők: Rossana Nájera (Gabriela Ramírez), Fernando Ciangherotti (Ignacio Aguilera Olivares), Anna Ciocchetti (Alicia Cosío), Iliana Fox (Laura Saldívar Romero de Hernández), Marco De Paula (Rafael Hernández Cosío), Andrea Martí (Olga Ramírez), Ari Telch (Salomón Aguilera Olivares)

Forrás: RTLII
Fotó: rtl2.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top