Láncra vert szerelem 50. rész tartalma

Cecilia váratlanul betoppan, és rányit Benjaminra és Laurára amint ők éppen… A mexikói romantikus tv-sorozat 50. részét 2016.09.02-án 11:00-kor vetíti az RTLII. Országos tévépremier! Korhatár: 12 év.

Előzmények: Gabriela a nála jóval idősebb gazdag üzletember, Ignacio Aguilera felesége, aki mellett saját divatcéget hozott létre. Laura keserűségben éli az életét, mivel a kizárólag a szállodáival törődő férje, Rafael mellett neki csak az anyaszerep jut. Gabriela és Rafael találkoznak a tengerparton…

Az előzőrészben történt: Laura rádöbben, hogy egyedül maradt, senki nem hívja vagy keresi.

Láncra vert szerelem 50. rész tartalma

Benjamín felszabadító hatással van Laurára. Az együttlétük alatt Cecilia váratlanul betoppan, és rájuk nyit. Laura beolvas az anyjának, hogy rosszul nevelte, és nem hagyja, hogy elvegye a boldogságát. Olga elindul a fia keresésére, és eltűnik. León és Gabriela keresik. Salomón szívinfarktus kapott, de túlélte. Patricia elmegy Félixhez, és beszámoltatja Salomón üzleti ügyeiről. Tatiana szakí Camilóval. Lorena meg akar szabadulni Carlostól, de az nem hagyja. Laura telefonál Monicával, közben véletlenül nyitva hagyja a gázt.

Láncra vert szerelem mexikói romantikus sorozat

Főszereplők: Rossana Nájera (Gabriela Ramírez), Fernando Ciangherotti (Ignacio Aguilera Olivares), Anna Ciocchetti (Alicia Cosío), Iliana Fox (Laura Saldívar Romero de Hernández), Marco De Paula (Rafael Hernández Cosío), Andrea Martí (Olga Ramírez), Ari Telch (Salomón Aguilera Olivares)

Forrás: RTLII
Fotó: rtl2,sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top