Rising Star: már csak nyolcan hiányoznak a TOP24 mezőnyéből

Vasárnap este a végső válogatásra készül a Rising Star. A TV2 rendhagyó tehetségkutató műsorában már már csak nyolc hely kiadó, de 14-en lépnek produkciójukkal a fal mögé! Most már nem biztos, hogy elég lesz ha felemelkedik a fal, a minél magasabb százalék is számítani fog.

Az utolsó Rising Star válogató show következik vasárnap

Vasárnap este kiderül, kik azok a tehetségek, akik bekerülnek a Rising Star TOP24 énekese közé. November 23-án tizennégyen teszik próbára magukat, de csak nyolcan juthatnak tovább. Mi történik akkor, ha mondjuk kilenc énekes produkciója lesz falemelő? Minden eddiginél izgalmasabb adással jelentkezik a TV2 énekes tehetségkutatója.

Holtverseny esetén a zsűri dönt

Minden eddiginél fontosabb szerep hárulhat a Pásztor Anna, KERO – Kerényi Miklós Gábor, Feke Pál és Mező Misi összetételű zsűrire!

Rising Star 2014 zsűri: Pásztor Anna, KERO - Kerényi Miklós Gábor, Feke Pál és Mező Misi

Az énekeseknek minden szavazatra szükségük lesz a vasárnapi válogatáson, a fal felemelkedése ugyanis önmagában ezúttal nem garancia a továbbjutásra. Az a nyolc versenyző fog a következő körbe kerülni, akik a tizennégyes mezőnyből a legmagasabb százalékot éri el. Így előfordulhat, hogy valaki már a TOP24-ben érzi magát, de az utána következő énekes magasabb százalékkal kiüti őt a versenyből. Holtverseny estén a zsűri dönt.

Előfordulhat, hogy olyan versenyző esik ki, aki az előző adásban esetleg simán tovább juthatott volna! Ezt természetesen a nézők megakadályozhatják, ha az ingyenes applikáción keresztül szavaznak leendő kedvenceikre!

Vasárnap este jön a végső válogatás és egy különleges helyosztó show! Emlékeztetőül: ilyen volt az előző válogató show, ahol hétszer emelkedett fel a fal.

{adinserter 4}

A műsorvezetők: Ördög Nóra és Majka

Ördög Nóri és Majka, a Rising Star műsorvezetői

Forrás: TV2 Sajtószoba

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top