ValóVilág 7: hamarosan kiköltözik egy villalakó

Pörög az Villaélet, bonyolódik a villalakók sorsa. Krónikánkban Zsu és Laci veszekedésének utózöngéi, VV Fanni büntetése, Dennis sztriptíze és Maci alvajárása került a középpontba. Hamarosan távozik egy villalakó, számára párbaj nélkül befejeződik a valóságshow!

Többen véleményt alkottak az előző nap legdurvább veszekedéséről, Laci és Zsu a továbbiakban megpróbál elemi szinten kommunikálni egymással.

VV7 krónika 7 – hamarosan távozik egy villalakó!

Zsu és Laci veszekedésének utózöngéi

Folytatódott a Villaélet, a hatalmas buli után VV Dóri még mindig az előző nap Lacival lefolytatott veszekedésen agyalt Zsuval. A címlaplány úgy kelt fel, hogy nem akar többet Lacival beszélni, mert ez neki már túl megy mindenen, vele nem beszélhet úgy senki, mint tette azt a Villamacsója! Igaz, hogy a csókolózásig meg a tipitapi-ig eljutottak, de ennyi, vége!

VV Laci és VV Dóri - folytatódnaka Villa krónikák

VV Zsuzsa szerint kettejük veszekedése nagyon durva volt, Dennis keményebben fogalmazott, az egészet undorítónak tartotta.

Laci aztán megtette az első lépéseket a békülés irányába, bocsánatot kért Dóritól, aki elég hidegen fogadta a fiú közeledését.

VV Fanni büntetése

Mikroport viselésének elmulasztása miatt kapott büntetést Fanni. Visszavonásig úszósapkát kellett viselnie úgy, hogy nem látszódhatott ki egyetlen haja szála sem. A legnépszerűbb Villalakó sírva fakadt amikor megtudta, hogy el kell rejtenie gyönyörű fürtjeit!

Dennis sztriptíze mindent vitt! (videó)

A nap folyamán több izgalmas dolog is történt. Miközben Edina tornamutatványokkal szórakoztatta a lányokat, Dávid megsúgta Macinak, hogy mi volt az éjszaka közte és Zsuzsa között.Természetesen diszkréciót kért, ám pár pillanat múlva Maci a jakuzziban azonnal kifecsegte Ádámnak a “titkot“.

Ezután összeültek a Villalakók és “Felelsz vagy Mersz” játékba kezdtek, melynek során azt gondoltuk, VV Fanni beszólása – “mindegyikőtök nyalhatna” – lesz a legmerészebb megnyilvánulás a játék során, de nem így történt, mert Dennis sztriptizelt Edinának és az felülírt mindent! VV Edina, aki imádja az ilyen dolgokat, most közvetlen bepillantást nyerhetett Dennis gatyájába! “Mégegyszer, mégegyszer” – kiabálta!

{adinserter 11}
Intrikák, röviden
Zsuzsa és Danni összezörrent, mert a lány este odabújt (ismét) Dávid mellé. Zsuzsa és Reni összekapott, mert utóbbi nem tartja őszintének Zsu viselkedését.Maci Dávidnak elárulta, hogy kamu volt az éjszakai alvajárás - ValóVilág 7VV Maci alva járt!?Az éjszaka fő attrakciója Maci alvajárása volt. A legsúlyosabb egyéniség sokszor saját testi épségét sem kímélte, amikor eljátszotta hogy alvajárva esik kel a Villában. A villalakók szinte sokkot kaptak, fogalmuk sem volt mit csináljanak,féltették Macit az eséstől, de felébreszteni nem merték,mert valahol azt olvasták: nem szabad…Egy villalakó hamarosan távozik

Lilu a villalakók fülébe tette a bogarat azzal, hogy hamarosan egy villalakónak távoznia kell. A ValóVilág applikáción az adássorozat kezdete óta zajlik a szimpátia szavazás, melyben a nézők megszavazhatják, hogy ki számukra a legszimpatikusabb villalakó. A legkevesebb szavazatot kapó nyilván a legkevésbé szimpatikus, így neki párbaj nélkül el kell hagynia a Villát – a helyére azonban egy új lakó érkezik!

{adinserter 4}

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top