ValóVilág 7 – VV Robin huncut, Rómeós szemei

VV Robin beköltözése előtti buli végénél vesszük fel az események fonalát. A VV Krónikából kiderül, hogy VV Dóri másnap is aznapos volt, VV Edináé a nap mondása és hogy VV Reni elolvad a huncut, Rómeós szemektől, főleg ha azok egy vízilabdás fiúé!

Igazat adunk Istenes Bencének: mintha megfordultak volna a VV7-ben a szerepek! A lányok vagányak, flörtölnek, hódítanak, a fiúk meg csak “picsognak…”

VV Krónika 9 – VV Robin huncut szemei elvarázsolták Renit

VV Dóri másnap is aznapos volt

Pár gondolat elejéig térjünk vissza az előzőkrónikában már részben kitárgyalt bulira! Természetesen ismét Dóri és Laci, valamint Fanni és Dennis viharos kapcsolata állt a középpontban! Laciék gyűlölködése először csillapodni látszott, majd VV Dóri gondolt egyet és minden szembe jövő villalakóval – legyen az fiú vagy lány – csókolózott egy nagyot! Laci ezt addig tűrt, míg a címlaplány Ádámhoz nem ért, akivel aztán be is vonult a nyugiszobába. Lacinál ekkor pattant el a húr és a konyhában ülve földhöz vágta a teli poharát! Tegyük hozzá, hogy buliban nem málnaszörpből fogyott a legtöbb és Dóri még másnap reggel, ébredés után is (minimum) spicces volt. Reggel próbálta összerakni az előző este történteket több, kevesebb sikerrel.

VV Edina: okkal, vagy okvetlenül

A nap mondása

A nap mondása Edináé, aki Dennis-szel egy jó nagyot beszélgetett a szexről és VV Fanni viselkedéséről. Dennis nagyjából minden lakónak előadta már, hogy ő az első a VV7 történetében, aki “ellőtte a patront”, a sztorit Edinának is meg kellett hallgatnia. Épp arról beszélgettek, hogy miért bújt ágyba Fanni Dennis-szel, amikor Edina feltette a nap kérdését, ami nálunk a nap mondása lett:

Okkal tette meg ezt, vagy okvetlenül?

A buli másnapja, benne a nap mondása

{adinserter 11}

Reni elolvadt Robintól

Miután egy Villa beszélgetésen kiderült, hogy a villalakók többsége Zsuzsával nem akar együtt élni és ennek ellenére Dávidnak kellett elhagynia a Villát, beköltözött az összetört szívű Robin.A lányok szemmel láthatóan jobban örültek Robin érkezésének, mint a fiúk, különösen Reni, aki annak ellenére, hogy kint a vőlegénye várja, cseppet sem titkolta, hogy mennyire bejön neki az új srác. Hosszasan ecsetelte az új fiúnak, hogy őneki nagyon bejönnek a vízilabdás fiúk, nagyon szimpatikus Robin is. Az igazsághoz hozzá tartozik az is, hogy mondókáját azzal kezdte: neki vőlegénye van, majd rátért Robin szemeinek elemzésére, melyektől teljesen elolvadt! Huncut, Rómeós szemek! Aztán a beszélgetés után rájött, hogy ezt talán nem kellett volna: a vőlegénye,aki nézi a műsort, biztosan nem fog örülni ennek a kitörő lelkesedésnek!

VV Robin a huncut szemű

 

Mi várható a ValóVilág 7 következő adásában? A Villából kiebrudalt VV Dávid búcsúlevelével hátba szúrta Zsuzsát és lesajnálta Dávidot. Vajon van esély egy VV Reni és VV Robin kapcsolatra? Talán ez is kiderül!
{adinserter 4}

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top