Házhoz jön az orvos – Dr. Tóth orvosi talkshow

Mostantól nem csak mi megyünk orvoshoz, mert az RTL Klub jóvoltából házhoz jön az orvos! Dr. Tóth megkezdi rendelését, orvosi talkshowt indít november 17-től a kereskedelmi csatorna. Dr. Tóth Tamás néhány szóban összefoglalja mi várhat a nézőkre az új egészségügyi showban.

Hétköznap délutánonként igaz történetekkel, hétköznapi betegségekkel, testünk működésének érthető formában történő ismertetésével jelentkezik a Dr. Tóth című talkshow. Az orvos-műsorvezető Dr. Tóth Tamás lesz.

Az amerikai The Dr. Oz Show magyar változata a legszélesebb spektrumon igyekszik majd tanácsokat adni. A nézők megtudhatják, hogyan ismerhetik fel, előzhetik meg az egyes betegségeket, illetve hallhatnak igaz történeteket olyanoktól, akik érintettek, vagy megküzdöttek már valamilyen súlyos egészségügyi problémával.

Dr. Tóth Tamás orvosi talkshowja

– Az egészségügyi talkshowban mindenki választ kaphat az őt érdeklő és érintő kérdésekre. Ráadásul mindezt közérthető módon magyarázom el szakértők segítségével és a közönség bevonásával, sokszor látványos illusztrációkat használva – mondja Dr. Tóth Tamás. – Fontos az egészségünkről tabuk nélkül beszélni, éppen ezért sokféle témát érintünk majd. Biztatni is fogom a nézőket arra, hogy forduljanak orvoshoz, hiszen a felismerés, a gyógyulás mellett a megelőzés és a szűrések is rendkívül fontosak.

{adinserter 4}

Dr. Tóth orvosi talkshow 2014. november 17-től az RTL Klub műsorán!

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top