Az aranygaluska édes kelt tészta, nálunk – ahogy a képen is látszik talán – vaníliasodóval szoktuk fogyasztani.

Aranygaluska vaníliasodóval

Az aranygaluska vaníliasodóval az egyik legfinomabb édes tészta - állítják azok, akik már kóstolták az alábbi recept szerint készült édességet. Remek ebéd az, amikor eszünk egy könnyű zöldséglevest, vagy krumplilevest, aztán jön az aranygaluska, mellette külön a vaníliasodó. Ráönthető, belemártogatható ízlés szerint. ...

Édes kelt tészta a kürtős kalács.

A kelt tészta elkészítésének titkai – kelt tészta kisokos

Összegyűjtöttük azokat a hasznos tudnivalókat, melyek segítségével a kezdő háziasszonyok is sikeresen elkészíthetik a saját kelt tésztájukat. Kelt tészta kisokos Az élesztő Az élesztőt – akár szárított, akár friss – sohasem szabad forró folyadékba tenni, mert akkor az élesztő nem fut fel. A receptben megadott folyadék (víz, vagy tej) mindig kézmeleg legyen! A szárított...

Scroll to top